Αρχική CULTURE Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Χαϊδαρίου

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Χαϊδαρίου

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Χαϊδαρίου

Για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Φθινόπωρο 2017.

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών του εκδηλώσεων για τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Αναλυτικά

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με μουσικές παραστάσεις, θέατρο και εκδηλώσεις –θεσμούς- για την πόλη μας όπως είναι τα «Καραϊσκάκεια».

Σας προσκαλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, να τις αγκαλιάσουν με θέρμη, να χαρίσουν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στους καλλιτέχνες και να διασκεδάσουν.

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων είναι:

Κυριακή 10/9    

Παιδική θεατρική παράσταση “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΝΕΛΑΣ” της Καλλιόπης Γιαννάκου. Ένα παραμύθι με ηθικά διδάγματα για όλα τα παιδιά (ΠΑΛΑΤΑΚΙ 8:00 μ.μ.)

Δευτέρα 11/9

Συναυλία “Μουσικές Διαδρομές”  από τη Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων του ΟΤΕ Νομού Αττικής σε ένα ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σαββόπουλου, Ξαρχάκου, Λεοντή, Γκάτσου κ.λ.π. (ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 8:00 μ.μ.)

Πέμπτη 14/9

Θεατρική παράσταση “Ματωμένος Γάμος” του Φ.Γ. Λόρκα από την θεατρική ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού (ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 8:30 μ.μ.)

Σάββατο 16/9

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ  με το σύλλογο Ηπειρωτών Χαϊδαρίου με παραδοσιακή μουσική εδέσματα και πολύ χορό (ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 8:30 μ.μ.)

Κυριακή 17/9

Θεατρική παράσταση από την ομάδα του Δήμου Ιλίου στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Δ. Ψαθά “Ο ΑΦΕΛΗΣ” (ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 8:30 μ.μ.)

Δευτέρα 18/9

Μουσική παράσταση με τίτλο “Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη” με την διεθνούς Φήμης Υψίφωνο Σόνια Θεοδωρίδου, τον Αρχιμουσικό Θεόδωρο Ορφανίδη, την Orchestra Mobile και Χορωδία (ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 8:30 μ.μ.)

Τετάρτη 20/9   

Θεατρική παράσταση από την ομάδα “Το τρίτο κουδούνι” των  ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ με το έργο “Ο ΠΛΟΥΤΟΣ” του Αριστοφάνη (ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 8:30 μ.μ.)

Κυριακή 24/9

Επετειακή εκδήλωση για τη ΜΑΧΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ- ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ με τη συνεργασία του Συλλόγου Θεσσαλών Χαϊδαρίου (ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 8:30  μ.μ.)

Πέμπτη 28/9

Συναυλία με το  νεανικό συγκρότημα “ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ” (ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 8:30 μ.μ.)