Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ O ΟΠΑΑΠ Περιστερίου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

O ΟΠΑΑΠ Περιστερίου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

O ΟΠΑΑΠ Περιστερίου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

O ΟΠΑΑΠ Περιστερίου (Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας), στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για κάλυψη σε αίμα των πολιτών, διοργανώνει την 40η Εθελοντική Αιμοδοσία με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου.

Η αιμοδοσία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, ώρες 09.30 π.μ. – 14.00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (1ος όροφος), Στάση Μετρό «Περιστέρι».

Η Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου & Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Ξένη Κορόγιαννη υπογραμμίζει: “Καθώς το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης, αγάπης, και ανθρωπιάς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας ,τους συνανθρώπους μας”.

Ο Δήμος Περιστερίου καλεί όλους να συμμετέχουν ενεργά στην σημαντική αυτή δράση. Στόχος είναι το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας να αποτελεί πλέον θεσμό στην τοπική κοινωνία του Περιστερίου. Η προσφορά όλων μας  μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη αίματος. Ας  το προσφέρουμε.