Αρχική VIDEO Ο μασίστας Γιώργος Τρομάρας, εντάσσεται στο κόμμα του Καρατζαφέρη

Ο μασίστας Γιώργος Τρομάρας, εντάσσεται στο κόμμα του Καρατζαφέρη

Στον ΛΑ.Ο.Σ. εντάσσεται ο πρώην παλαιστής, γνωστός κυρίως από τη δεκαετία του ’70, μασίστας Γιώργος Τρομάρας . Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κωστής Αϊβαλιώτης.

«O αγωνιστής της ζωής, το μεγαλύτερο όνομα της Ελληνικής επαγγελματικής πάλης, ο Πρωταθλητής Ευρώπης και ο 2 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στην Ελευθέρα Πάλη ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ είναι και αυτός μαζί μας στην Πατριωτική Παράταξη», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook.

Για την ιστορία, ο Γιώργος Τρομάρας γεννήθηκε το 1947 και από μικρός ασχολήθηκε με την πάλη. Χαρακτηρίστηκε «σύγχρονος Ηρακλής» καθώς κατάφερνε να τραβάει με τα χέρια του ακόμη και αμαξοστοιχίες.

Ο Γιώργος Τρομάρας έχει παρουσιάσει χιλιάδες προγράμματα επίδειξης μυικής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω απο 35 κράτη, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ταινίες.

Στον ΛΑ.Ο.Σ. εντάσσεται ο πρώην παλαιστής, γνωστός κυρίως από τη δεκαετία του ’70, Γιώργος Τρομάρας. Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κωστής Αϊβαλιώτης. «O αγωνιστής της ζωής, το μεγαλύτερο όνομα της Ελληνικής επαγγελματικής πάλης, ο Πρωταθλητής Ευρώπης και ο 2 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στην Ελευθέρα Πάλη ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ είναι και αυτός μαζί μας στην Πατριωτική Παράταξη», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook. Για την ιστορία, ο Γιώργος Τρομάρας γεννήθηκε το 1947 και από μικρός ασχολήθηκε με την πάλη. Χαρακτηρίστηκε «σύγχρονος Ηρακλής» καθώς κατάφερνε να τραβάει με τα χέρια του ακόμη και αμαξοστοιχίες. Ο Γιώργος Τρομάρας έχει παρουσιάσει χιλιάδες προγράμματα επίδειξης μυικής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω απο 35 κράτη, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ταινίες.