Αρχική OUR VIEW Ο Καπλάνης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ο Καπλάνης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Εικόνα για τον Δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη, τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη και τον Γεν. Γρ. Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη

Συνάντηση με θέμα την αντιμετώπιση των κρουσμάτων βανδαλισμών σε πλατείες, παιδικές χαρές και άλλους δημοτικούς χώρους, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Αναγνωστάκη και των Δημάρχων Κορυδαλλού, Σταύρου Κασιμάτη, και Αγ. Βαρβάρας, Γιώργου Καπλάνη.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον Γενικό Γραμματέα, αναφέροντας ότι έχει σημειωθεί αύξηση των καταστροφών δημοτικού εξοπλισμού με συνέπειες στο περιβάλλον, στον αστικό εξοπλισμό της πόλης, αλλά και στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων. Αναφερόμενος στην περιοχή του Σχιστού, υπογράμμισε ότι υπάρχει συστηματική παραβατικότητα, αφού οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι, καθημερινά πλέον, με κλοπές, ενώ αυξάνονται σταθερά τα περιστατικά ανέγερσης νέων αυθαιρέτων κτισμάτων και καταστροφών δημόσιου εξοπλισμού.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση του τμήματος της πόλης για να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο, ενώ ο κ. Αναγνωστάκης δεσμεύθηκε ότι από τις αρχές Οκτωβρίου θα υπάρξει ενίσχυση, αφού το Υπουργείο ενισχύεται σε έμψυχο δυναμικό με την τοποθέτηση νέων αποφοίτων των Σχολών της Αστυνομίας.

Παρασκήνιο
Εφημερίδα
City View – 6ο τεύχος
Κ. ΜΠ.