Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Στην Κρήτη ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης

Στην Κρήτη ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης

Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του ανεγερθέντος Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκης μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Εμμανουήλ Παπαδάκης.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος που απασχολούν τις Υπηρεσίες του νομού.

εγκαίνια του γυμναστηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Λασιθίου
Τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Λασιθίου

Παράλληλα παρευρέθηκε στην εκδήλωση εγκαινίων του γυμναστηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Λασιθίου, εγκαινιάζοντας το χώρο, ο οποίος δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Λασιθίου,  Περιφερειακός Σύμβουλος Εμμανουήλ Κλώντζας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, Αντιδήμαρχος Σπύρος Μασσάρος, εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και συνδικαλιστικών φορέων της Κρήτης, εκπρόσωποι Υπηρεσιών και Φορέων του Λασιθίου καθώς και αστυνομικό προσωπικό.

Το Σάββατο 01 Απριλίου 2017 ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκης παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του ανεγερθέντος Μνημείου Πεσόντων στο Καθήκον Αστυνομικών στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στα Χανιά, το οποίο και ανεγέρθη με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.

αποκαλυπτήρια του ανεγερθέντος Μνημείου Πεσόντων
Τα αποκαλυπτήρια του ανεγερθέντος Μνημείου Πεσόντων

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Νικόλαος Καλογερής. Επίσης, οι βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χανίων, Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνιος Μπαλωμενάκης και ο Γενικός Γραμματέας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χανίων, Ανδρέας Παπανδρέου.

Ακόμα, παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Χανίων, Κισάμου, Αποκορώνου και Σφακίων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Λυμπινάκης, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών οργανώσεων, αστυνομικό προσωπικό και συγγενείς πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκης, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, παρέστη σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα χοροεσπερίδα της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας, στο Ηράκλειο, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και φίλων Παιδιών με νεοπλασία «Ηλιαχτίδα».