Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πήρε θέση

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πήρε θέση

Διαγόρας Δρυοπιδέων

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1, στην Basket League δηλαδή, καθώς είναι δεύτερος στη βαθμολογία της Α2, πίσω από τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Υπάρχουν σενάρια, όμως, πως δεν είναι σε θέση να τα καταφέρει, όχι μόνο από οικονομικής πλευράς, αλλά και από θέμα γηπέδου.

Η ομάδα, λοιπόν, μέσω facebook, πήρε επίσημα θέση για αυτό το σενάριο, τονίζοντας τα εξής: “Το ΔΣ του ΔΙΑΓΟΡΑ και ο πρόεδρός του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΛΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ ότι όλα αυτά που γράφονται σε διάφορα δημοσιογραφικά σάιτ, περί ανόδου ή μη της ομάδας στην Basket League, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ανθρώπων-ομάδων.

Ο Διαγόρας δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ούτε να μπαίνει σε “περίεργα” παιχνίδια, ούτε να βγάζει χρήματα απο το άθλημα που υπηρετεί με αγάπη. Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το που θα βρίσκεται ο σύλλογος την νέα μπασκετική χρονιά, θα γίνει γνωστό όταν υπάρχουν ανακοινώσεις απο την ΕΟΚ.Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι ο σύλλογος θα είναι έτοιμος και πρωταγωνιστής, όπως πάντα τα τελευταία χρονιά, σε όποια κατηγορία και να αγωνισθεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς απο την ΚΥΘΝΟ..”