Αρχική Exclude Ο ΑΟ Χαϊδαρίου παρουσιάζει το… γιαπί «Τάκης Χαραλαμπίδης» και τα βάζει με...

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου παρουσιάζει το… γιαπί «Τάκης Χαραλαμπίδης» και τα βάζει με τον Δήμο

Τάκης Χαραλαμπίδης

Σοβαρές ζημιές στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» με μια σειρά από φωτογραφίες που έδωσε στη Δημοσιότητα, παρουσιάζει ο ΑΟ Χαϊδαρίου, τη στιγμή που μέσω ανακοίνωσής του καταλογίζει αδιαφορία στον Δήμο όσον αφορά την αποκατάσταση αυτών.

«Ακόμα και στα τηλέφωνα και τα μηνύματά μας, απαξιούν να απαντήσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος καλεί σε συστράτευση τα υπόλοιπα σωματεία και σε εθελοντική προσφορά δημότες προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Οι πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, με την επιρροή της πανδημίας σε όλους τους τομείς της ζωής μας, μας γεμίζει αγωνία σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι κατά την επιστροφή των μικρών και μεγάλων μελών της οικογένειας του Α.Ο. Χαϊδαρίου στους αθλητικούς χώρους.

Ως διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε όλα τα μέτρα που απαιτούνται, με βάση τις δυνατότητές μας και σε συνεργασία με όλους τους αρμοδίους φορείς, για την ασφαλή́ και ομαλή́ επιστροφή́, ειδικά́ των μικρότερων αθλητών μας, στα γήπεδα.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όμως ότι, όλο αυτό́ το διάστημα που βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, παρακολουθούμε ανακοινώσεις σωματείων από́ διάφορες περιοχές της Αθήνας που γνωστοποιούν τις εργασίες που πραγματοποιούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες των Δήμων τους όσον αφορά́ την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων στα γήπεδα όπως ηλεκτροφωτισμός, αποδυτήρια, αθλητικός εξοπλισμός κ.α..

Ενώ λοιπόν η πλειοψηφία των Δήμων αξιοποιεί́ τη διάρκεια  του lockdown, να επιδιορθώνει προβλήματα, στον δικό́ μας Δήμο επικρατεί́ η απόλυτη στασιμότητα. Η μοναδική́ ενασχόληση των αρμόδιων φορέων είναι να προσπαθούν να δείξουν υπέρμετρη αυστηρότητα, χωρίς κανένα απολύτως όφελος για όλες τις πλευρές, απέναντι σε άλλα αθλητικά́ σωματεία της πόλης και να το προβάλλουν αυτό́ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Τι κάνουν όμως για τα σοβαρά́ προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων ;;;

Απ’ ό,τι φαίνεται δεν τους απασχολούν και πολύ́, άποψη που ενισχύεται ακόμα περισσότερο και από το γεγονός, ότι ακόμα και στα τηλέφωνα και τα μηνύματά μας, απαξιούν να απαντήσουν. Εμείς δημοσιεύουμε σήμερα ενδεικτικές φωτογραφίες από́ την κατάσταση των εγκαταστάσεων του «Τάκης Χαραλαμπίδης», με την ελπίδα πως θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι.

Καλούμε και τα υπόλοιπα αθλητικά́ σωματεία της πόλης μας, για να διεκδικήσουμε από́ όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, την αναγκαία χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τον εκσυγχρονισμό́ όλων των αθλητικώνε γκαταστάσεων της πόλης μας.

Παράλληλα, παίρνουμε πρωτοβουλία και καλούμε όποιον συμπολίτη μας θέλει, να συμβάλλει στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να δώσουμε ,αν συνεχιστεί́ αυτή́ η κατάσταση, από́ μόνοι μας λύση σε κάποια προβλήματα των εγκαταστάσεων, όπως άλλωστε κάναμε και στο παρελθόν με κάποια από́ τα αποδυτήρια και τα γραφεία των διαιτητών στο «Τ. Χαραλαμπίδης», ώστε με την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων όλοι οι αθλητές να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά́.