Αρχική LIFESTYLE Νόστιμο μαγειρευτό φαγητό σε έναν όμορφο χώρο

Νόστιμο μαγειρευτό φαγητό σε έναν όμορφο χώρο

Στο Ταπεράκι το φαγητό είναι απόλαυση και μοναδική εμπειρία. Ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε ο καθένας να αισθάνεται τη σπιτική ζεστασιά την ώρα που τρώει. Η κουζίνα είναι ανοικτή για να βλέπετε τι τρώτε και οι μυρωδιές να σας ανοίγουν την όρεξη. Το προσωπικό είναι πάντα χαμογελαστό και ευγενικό, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσει και να σας σερβίρει φρέσκο, σπιτικό φαγητό.

ΣΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΘΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ

«ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ» Μαγειρεύουν καθηµερινά παραδοσιακό ελληνικό φαγητό σε µεγάλη ποικιλία από επιλεγµένα και ολόφρεσκα υλικά. Απολαύστε λαδερά όπως µπάµιες, φασολάκια γιαχνί, µπριάµ, γίγαντες, γεµιστά κ.α.

«ΤΗΣ ΩΡΑΣ» Ψήνουν στη σχάρα φρέσκα και κρεατικά της ώρας µαριναρισµένα µε µυρωδικά. Φιλέτο κοτόπουλο, χοιρινή µπριζόλα, ψαρονέφρι, λουκάνικο χωριάτικο, µπιφτέκια, κεφτέδες κ.α.

«ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ» Καθηµερινά επιλέγουν από την ελληνική αγορά τα καλύτερα λαχανικά. Παρασκευάζουν την σαλάτα σας την στιγµή που µας τη ζητάτε µπροστά σας τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

3 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ

1) Το φρέσκο σπιτικό µαγειρευτό φαγητό τους µπορείτε να το γευτείτε στον καλαίσθητο περιβάλλον του εστιατορίου. Το έµπειρο και ευγενικό προσωπικό, θα σας εξυπηρετήσει άµεσα και πρόθυµα έτσι ώστε αισθανθείτε σαν το σπίτι σας. Το γεύµα σας θα ολοκληρωθεί απολαυστικά κερνώντας σας χειροποίητο γλυκό!

2) Μπορείτε να παραλάβετε το φαγητό από το κατάστηµα, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που επιθυµείτε µέσα από µία µεγάλη ποικιλία φρέσκων µαγειρευτών πιάτων ηµέρας, κρεατικών της ώρας και φυσικά να παρασκευάσουν τη σαλάτα σας τη στιγµή που θα µας τη ζητήσετε!

3) Αν θέλετε να απολαύσετε το γεύµα στο δικό σας χώρο τότε αρκεί ένα τηλεφώνηµα στο 210 5813880 και θα σας το στείλουν το συντοµότερο δυνατό, ζεστό και λαχταριστό!