Αρχική OUR VIEW Νίκος Κωτσοβός «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη για την συνέχεια»

Νίκος Κωτσοβός «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη για την συνέχεια»

Εικόνα για τον Νίκο Κωτσοβό

Ο προπονητής της Ένωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, αφού υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετύχει τους στόχους της στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

«Υπάρχει δυναμική στον Ασπρόπυργο. Είναι μια καινούργια αρχή για την ομάδα, καθώς είχε καιρό να βρεθεί σε επαγγελματικό επίπεδο και ο κόσμος στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Φυσικά, είναι στο χέρι μας να τον φέρουμε ακόμη πιο κοντά, αφού όσο καλύτερη είναι η πορείας μας τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η συσπείρωση», τόνισε αρχικά ο Νίκος Κωτσοβός και συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους του συλλόγου:

«Πρωταρχικός στόχος, είναι η παραμονή στην Γ’ Εθνική, όμως για μένα αυτό που έχει σημασία, είναι κάθε Κυριακή να μπορούμε να παίρνουμε βαθμούς και να δούμε στο τέλος τι έχουμε κάνει. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο Πρωτάθλημα, αν και είναι ένας δύσκολος όμιλος, με τον Εθνικό και τους δύο συλλόγους της Ρόδου (Ιαλυσός, ΑΣ Ρόδος), να έχουν ένα προβάδισμα για την διεκδίκηση της ανόδου, λόγω δυναμικής και έδρας, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο».

Όσο για τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση του Ασπροπύργου και τις δυσκολίες του έργου του, δεδομένου ότι ανέλαβε μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, απάντησε: «Μου άρεσε η προσέγγιση της διοίκησης και η οργάνωση της ομάδας, αλλά και οι εγκαταστάσεις της. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, όπως είναι το γεγονός ότι ανέλαβα μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτό είναι μια πρόκληση. Άλλωστε, δεν είναι ούτε η πρώτη φορά, αλλά ούτε και η τελευταία που συμβαίνει κάτι τέτοιο», είπε ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Επίσης, είναι δύσκολο το ότι δεν έχω δικούς μου παίκτες, τους οποίους δεν έχω δει σε ούτε ένα φιλικό, παρά μόνο σε προπονήσεις. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και ο προηγούμενος προπονητής (σ.σ. Νικος Μεσολόγγης) άφησε τους ποδοσφαιριστές σε πολύ καλό επίπεδο».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, υπογραμμίζοντας: «Χρειάζεται επίμονη και υπομονή. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Εφημερίδα City View – 6ο τεύχος
Στάθης Μασκαλίδης