Αρχική CULTURE To Netflix κόβει (και) την ταινία «Gore» που πρωταγωνιστούσε ο Κέβιν Σπέισι

To Netflix κόβει (και) την ταινία «Gore» που πρωταγωνιστούσε ο Κέβιν Σπέισι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κέβιν Σπέισι

Κάθε συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι λύνει η εταιρεία παραγωγής Netflix, λίγες ημέρες μετά την αρχική «εκπαραθύρωσή» του από τον έκτο κύκλο της σειράς House of Cards και το πάγωμα των γυρισμάτων.

Κάθε συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι λύνει η εταιρεία παραγωγής Netflix, λίγες ημέρες μετά την αρχική «εκπαραθύρωσή» του από τον έκτο κύκλο της σειράς House of Cards και το πάγωμα των γυρισμάτων, στον απόηχο νέων καταγγελιών.

Η εταιρεία αρνείται τώρα να κυκλοφορήσει το φιλμ «Gore» για τη ζωή του συγγραφέα Γκορ Βιντάλ, στο οποίο ο Σπέισι πρωταγωνιστούσε και είχε επενδύσει και ορισμένα χρήματα για την συμπαραγωγή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN οκτώ εργαζόμενοι (και πρώην εργαζόμενοι) στην παραγωγή της σειράς, κατηγορούν, ανώνυμα τον ηθοποιό για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα ένας εκ των οχτώ ανδρών κατηγορεί τον Σπέισι για σεξουαλική επίθεση και ακόμα 7 καταγγέλλουν πως ο ηθοποιός τους άγγιζε συστηματικά και χωρίς την συγκατάθεσή τους, κάνοντας συχνά προκλητικά σχόλια προς νέους άνδρες που εργάζονταν στα πλατώ της παραγωγής.

Όσο για το μέλλον του House of Cards, η εταιρεία έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί οποιαδήποτε συμμετοχή σε παραγωγή που εργάζεται και ο Κέβιν Σπέισι. Έτσι, το τι μέλλει γενέσθαι, αν δηλαδή ο ηθοποιός θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο, θα κριθεί από τις διαβουλεύσεις του Netflix με την εταιρεία MRC.

ΠΗΓΗ: skai