Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νεαρός ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Μόσχας πέθανε από το κρύο!

Νεαρός ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Μόσχας πέθανε από το κρύο!

Νεαρός ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Μόσχας πέθανε από το κρύο!

Θρήνος στη Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία ανακοίνωσε ότι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, Αλεξέι Λομάκιν που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της έχασε τη ζωή του!

Τραγωδία στη Μόσχα, όπου ο 18χρονος ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν, πέθανε από το κρύο!

Η μητέρα του Λομάκιν αναζητούσε τον γιο της από τις 30 Νοεμβρίου, με την ίδια να αναφέρει ότι ο γιος της είχε πάει στις εγκαταστάσεις της Λοκομοτίβ για εξετάσεις και έπειτα βγήκε να ξενυχτήσει μ’ έναν φίλο του ονόματι Ιβάν.

Από τις 30 Νοεμβρίου, λοιπόν, η άτυχη μητέρα έχασε τα ίχνη του γιου της, ενώ ο φίλος του της εξομολογήθηκε ότι επειδή ήπιαν πολύ δεν θυμόταν που είχαν περάσει το βράδυ που χάθηκε ο νεαρός.

Επίσης, το κινητό και η τσάντα του Λομάκιν βρέθηκαν στο πίσω καθίσματα ενός ταξί με τον οδηγό να λέει στη μητέρα του παίκτη ότι το παιδί της τα είχε ξεχάσει και δεν γνώριζε κάτι παραπάνω για να τη βοηθήσει.

Πλέον, διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του θανάτου του 18χρονου με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι ο μέσος της Λοκομοτίβ έχασε τη ζωή του από το πολικό ψύχος καθώς βρέθηκε με υποθερμία.

Πάντως, σύμφωνα με αρκετά ρωσικά Μέσα, η μητέρα έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι ο γιος της έκανε χρήση μίας ουσίας (για ιατρικούς λόγους) η οποία τον έκανε να συμπεριφέρεται περίεργα.