Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μητσοτάκης: Το επικό tweet που έστειλε στις “Μύγες”

Μητσοτάκης: Το επικό tweet που έστειλε στις “Μύγες”

Μητσοτάκης: Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο “The 2Night Show” ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγες μόνο ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου.

Ωστόσο λίγο πριν βρεθεί στο πλατό με τον παρουσιαστή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε από τις Μύγες που του επιφύλασσαν ένα επικό τρολάρισμα, καθώς τον υποδέχθηκαν με σημαίες του ΠΑΣΟΚ και ερωτήσεις όπως “πόσα κιλά είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου”.

Οι τρεις stand up κωμικοί, δεν δίστασαν να ντυθούν “ΠΑΣΟΚ” για να υποδεχτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκης. Ο οποίος ωστόσο δεν αντιστάθηκε και τους τρόλαρε ζητώντας τους να του δώσουν και εκείνου μία σημαία. Και σήμερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που φαίνεται να πέρασε πολύ καλά στην εκπομπή, είπε να συνεχίσει το αστείο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης χθες δεν… μάσησε να πάρει μέρος σε μια διαφορετική συνέντευξη από τις “Μύγες”, τον Θανάση Πασσά, τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νίκο Ράπτη, που τον υποδέχθηκαν φορώντας μπλουζάκια με τον ήλιο τον πράσινο, κρατώντας σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ και ενώ έπαιζε Κάρμινα Μπουράνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειευόμενος, ζήτησε από τις “Μύγες” να του δώσουν και μια σημαία για το γραφείο του, γιατί όπως είπε: “είναι ωραίο πράγμα αυτό, vintage” ενώ ανέφερε πως έχει βρεθεί και σε συγκέντρωση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1985 για να δει πόσο κόσμο είχε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, με ανάρτησή του στο Twitter, θέλησε να δώσει μια συνέχεια στο όλο σκηνικό με τις Μύγες χθες, ζητώντας τους να τού στείλουν το σημαιάκι του ΠΑΣΟΚ που ξέχασε στο στούντιο! ” Παιδιά, ξέχασα να πάρω τη σημαία, μπορείτε να μου τη στείλετε; Πειραιώς 62, Μοσχάτο”.