Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ MEGA: Επιστρέφει στις οθόνες για τις ανάγκες του πλειστηριασμού!

MEGA: Επιστρέφει στις οθόνες για τις ανάγκες του πλειστηριασμού!

MEGA: Επιστρέφει στις οθόνες για τις ανάγκες του πλειστηριασμού!

Για τις ανάγκες του πλειστηριασμού, το MEGA, θα προβάλει ξανά πρόγραμμα. Ο τηλεοπτικός σταθμός θα λειτουργήσει και πάλι με ελάχιστο αριθμό εργαζομένων.

Επιστρέφει στις οθόνες το MEGA! Ο τηλεοπτικός σταθμός πρέπει να μεταδώσει πρόγραμμα, προκειμένου να προχωρήσει ο πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος. Ο ν. 4307/2014 δίνει τη δυνατότητα της ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία μιας επιχείρησης, όμως χρησιμοποιείται για να οδηγηθεί σε εκκαθάριση.

Όταν όμως δεν υφίσταται λειτουργία της εταιρείας που έχει εξασφαλίσει την απόφαση της προστασίας από τους πιστωτές, τότε υπάρχει ουσιαστικό ζήτημα σε όλη τη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο ειδικός εκκαθαριστής προτίθεται το επόμενο διάστημα να λειτουργήσει ο σταθμός ως πρόγραμμα. Αλλά θα ανέβει αποκλειστικά στις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και του OTE, με μόνο στόχο να προχωρήσει νομότυπα η ειδική διαχείριση, που εξελίσσεται σε εκκαθάριση.

Όπως διαμηνύθηκε, η επιστροφή του “Μεγάλου καναλιού” στις οθόνες θα γίνει με έναν ελάχιστο αριθμό εργαζομένων και μόνο για να προχωρήσει ο πλειστηριασμός.

ΠΗΓΗ: typologies