Αρχική CULTURE Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου “Αιώνια Σφραγίδα” του Απόστολου Μωραϊτέλλη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου “Αιώνια Σφραγίδα” του Απόστολου Μωραϊτέλλη

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του Απόστολου Μωραϊτέλλη με τίτλο “Αιώνια Σφραγίδα”.

Παρόντες στην εκδήλωση, πέραν του συγγραφέα, ήταν η Κάκια Ξύδη , εκδότρια και συγγραφέας, η Μαρίνα Γύρα, πιανίστας και μουσικοπαιδαγωγός, και ο Αλέξιος Χρήστου, αστρολόγος και ερευνητής. Τον λόγο πήρε πρώτος ο συγγραφέας, ο οποίος αφού καλωσόρισε το κοινό, μίλησε για το νέο του βιβλίο, αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων, αλλά και για την μητέρα του, στην οποία και είναι αφιερωμένο το βιβλίο.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι καλεσμένοι, οι οποίοι μίλησαν με  τα καλύτερα λόγια για το δημιούργημα του κ. Μωραϊτέλλη, χαρακτηρίζοντας το “άρτιο και προσεγμένο”, “με μια ανάμεικτη γεύση, ακριβώς όπως η ζωή”, γεμάτο με πράγματα που όλοι έχουμε σκεφτεί και κανείς δεν τολμάει να αγγίξει”.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης διαβάστηκαν και αποσπάσματα από το βιβλίο.

Περιγραφή:

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα όπου οι άνθρωποι γονατίζουν στον
ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο, ο Αλέξανδρος, η Ελίνα και η Όλγα
θα συναντηθούν και θα ζήσουν τον έρωτα, το φάρμακο για τις πληγές που η Ιστορία ανοίγει στους ανθρώπους. Ένα ταξίδι του στο Τέξας θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια πραγματικότητα που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Θα μάθει πως δεν είναι η πρώτη φορά που τις συναντά. Η κοινή τους μοίρα πλέκει το σενάριο όπως μόνο εκείνη ξέρει. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με το περιεχόμενό του.  Κάρμα για τρεις εραστές των αιώνων. Ανθρώπινοι μάρτυρες σε μια αντίστροφη μέτρηση, ρουφούν κάθε λεπτό που τους χαρίζεται σ’ αυτή τη ζωή.