Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με επιτυχία διεξήχθη το «2ο Aegean 7’s Cup» με χορηγό επικοινωνίας τη...

Με επιτυχία διεξήχθη το «2ο Aegean 7’s Cup» με χορηγό επικοινωνίας τη City View!

Θετικός ο απολογισμός του

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», το τουρνουά rugby «2ο Aegean 7’s Cup», που διοργάνωσε ο σύλλογος ΑΣ Πόλις Αιγάλεω, με χορηγό επικοινωνίας την City View.

Στο τουρνουά, το οποίο συνέπεσε και με τα γενέθλια του ΑΣ Πόλις Αιγάλεω, που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2010, έλαβαν μέρος οι ανδρικές ομάδες των Egaleo City Rugby FC, Athens Spartans RFC, Panathinaikos RFC και Aeolos Patras RFC και οι γυναικείες των Egaleo City RFC, Panathinaikos RFC καθώς και οι δύο ομάδες του Ισραήλ, Amazons Tel Aviv South και Amazons Tel Aviv North.

Η City View ήταν χορηγός επικοινωνίας στην διοργάνωση.

Συντονιστής της συνέντευξης Τύπου, που προηγήθηκε της έναρξης των αγώνων ήταν ο πολύπειρος δημοσιογράφος Αλέκος Θεοφιλόπουλος, ενώ τις ομάδες τους εκπροσώπησαν οι Βαγγέλης Κόκκαλης (Athens Spartans RFC), Δημήτρης Καλδέρης (Egaleo CRFC), Νίκος Τζουβάρας (Panathinaikos RFC), Γιώργος Δενάζης (Aeolos Patras RFC), Κριστιάνα Χοτάη (Egaleo CRFC), Ράνια Κούτσικου (Panathinaikos RFC), Άντι (ATV South) και Μπρούκ (ATV North).

Χορηγοί ήταν οι RAMOS SPORTS και Αλλαντικά της Δανάης.

Τα κορίτσια του Αιγάλεω, (από δεξιά προς τα αριστερά διακρίνονται οι Κριστιάνα Χοτάη, Μυρτώ Καλάκου, Εμμανουέλα Ανακίδου, Αγάθη Μαρινάκη και Αναστασία Σιαμπέκα), γνώρισαν το ράγκμπι μέσω φίλων και… κόλλησαν με αυτό. Προς το παρόν συνδυάζουν μαθήματα και προπονήσεις και ευχαριστιούνται το χόμπι τους, το οποίο σκοπεύουν να συνεχίσουν, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά τους.

“Είναι μια καλή διοργάνωση. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και στην ομάδα του Αιγάλεω και το ευχαριστούμε για το τουρνουά, όπως και την City View, που το στηρίζει”, τόνισε ο εκ των προπονητών του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κατσάκος, ενώ από την πλευρά του ο αρχηγός του “τριφυλλιού” Νίκος  Τζουβάρας, δήλωσε: “Είναι ένα καλό τουρνουά και το ευχαριστιόμαστε. Είναι δύσκολο να βρεις στην Αθήνα γήπεδα με χορτάρι που να είναι σε καλή κατάσταση και του Αιγάλεω είναι ένα από αυτά”.

“Είναι ένα ωραίο τουρνουά με αρκετές ομάδες και είναι πολύ καλό που έχουν έρθει και ομάδες από το εξωτερικό, σε μια χώρα που το ράγκμπι δεν είναι τόσο διαδεδομένο. Ελπίζουμε του χρόνου να γίνει και το Πρωτάθλημα για να ανέβει και το άθλημα”, είπε ο Άγγελος Γεωργαμπής, που αγωνίζεται στο Αιγάλεω.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 12.00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 20.00. Νικήτρια ομάδα στους άνδρες, η ομάδα του Παναθηναϊκού, που επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης, αυτής των Athens Spartans με 22-7. Στις γυναίκες κυρίαρχες ήταν οι δύο ομάδες από το Ισραήλ, με την ομάδα ATV North να επικρατεί της ATV South με 31-14.

Αναλυτικά οι αγώνες

Ανδρών

1. Egaleo CRFC – Panathinaikos RFC : 5-34

2. Aeolos Patras RFC – Athens Spartans RFC : 7-15

3. Aeolos Patras RFC – Egaleo CRFC : 29-0

4. Athens Spartans RFC – Panathinaikos RFC : 7-12

5. Egaleo CRFC – Athens Spartans RFC : 5-27

6. Panathinaikos RFC – Aeolos Patras RFC : 27-0

7. Μικρός τελικός : Egaleo CRFC – Aeolos Patras RFC : 5-22

8. Μεγάλος τελικός : Panathinaikos RFC – Athens Spartans RFC : 22-7

Γυναικών

1. ATV South – Egaleo CRFC : 47-5

2. ATV North – Panathinaikos : 30-5

3. Panathinaikos RFC – Egaleo CRFC : 30-0

4. ATV South – ATV North : 15-10

5. Egaleo CRFC – ATV North : 0-44

6. ATV South – Panathinaikos RFC : 24-5

7. Μικρός τελικός : Panathinaikos RFC – Egaleo CRFC : 34-0

8. Μεγάλος τελικός : ATV North – ATV South : 31-14

 

Μετά το τέλος του τουρνουά, άπαντες έδωσαν ραντεβού σε γνωστό μαγαζί της περιοχής για φαγητό.