Αρχική CULTURE MasterChef: To «έτσουξαν» οι κριτές και κάποιοι τους… στόλισαν: «Μεθυσμένοι γκουρμεδιάρηδες»

MasterChef: To «έτσουξαν» οι κριτές και κάποιοι τους… στόλισαν: «Μεθυσμένοι γκουρμεδιάρηδες»

MasterChef

Η όγδοη ομαδική δοκιμασία για το MasterChef θύμιζε πολύ έντονα έξοδο για φαγητό και κρασί και μάλιστα όχι οποιοδήποτε κρασί αλλά ακριβή σαμπάνια.

Αυτό έζησαν οι κριτές του MasterChef στο πολυτελές περιβάλλον που στήθηκε στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις του Λαυρίου για το champagne pairing. Δηλαδή το «ταίριασμα» πιάτων και σαμπάνιας.

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους αλλά όπως παρατήρησε το Twitter με βάση τα πλάνα που έδωσε η παραγωγή, υπήρξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ποτό παρά για το φαγητό.

Οι κριτές αποδείχτηκαν γερά ποτήρια. Με εξαίρεση τον ειδικό sommelier που ήταν καλεσμένος, οι σεφ έδειξαν να έρχονται σε… κέφι.

Χαρακτηριστικό είναι το σχεδόν νευρικό γέλιο που έπιασε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Άρχισε να αστειεύεται για τις υπερβολικές σταφίδες που είχε το γλυκό της Μπλε ομάδας.

«Είναι για τη σκοπιά αυτές οι σταφίδες. 2-4 είμαστε σήμερα. Γιατί γελάς; Σου θύμισα τα χρόνια στον στρατό. Θα τις βάλουμε στην τσέπη για αύριο. Σαν τις θειάδες στους μπουφέδες, στη χαρτοπετσέτα» της είπε ο σεφ με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν και ο ίδιος και η Μαργαρίτα σε γέλια παρασύροντας και τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Τα «στη υγειά μας» και τα τσουγκρίσματα των κριτών με τον καλεσμένο τους σε όλη τη δοκιμασία ήταν αρκετά και τα ποτήρια άδειασαν πολλές φορές με το Twitter να παρατηρεί ότι οι κριτές έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια ελαφριάς μέθης.

Μάλιστα κάποιοι χρήστες παρατήρησαν ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν αυτός που άδειαζε πιο συχνά το ποτήρι του. Στην τελευταία ομαδική δοκιμασία ήταν αυτός που νοστάλγησε να πιει ένα ποτηράκι στο ειδυλλιακό περιβάλλον που βρέθηκαν κριτές και παίκτες.

«Μεθυσμένοι γκουρμεδιάρηδες» ήταν ένα ακόμη αιχμηρό σχόλιο ενώ κάποιοι χρήστες -επηρεασμένοι από την παρατεταμένη καραντίνα- ζήλεψαν την όλη διαδικασία.