Αρχική LIFESTYLE Μαίρη Λίντα: «Ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη, παραλίγο να μην ζούσα»

Μαίρη Λίντα: «Ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη, παραλίγο να μην ζούσα»

Μαίρη Λίντα

Η Μαίρη Λίντα μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της και εξήγησε γιατί επέλεξε να βρίσκεται σήμερα στο Γηροκομείο Αθηνών.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικά» και μίλησε για όλα. Θυμήθηκε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον άνθρωπο που λάτρεψε και με τον οποίο μεσουράνησε στο πεντάγραμμο με επιτυχίες οι οποίες βρίσκονται στα χείλη όλων, ακόμα και σήμερα.

Έχει περάσει μισός αιώνας, από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο Χιώτης. Πάντα όμως, στο μυαλό της στριφογυρίζουν τα ίδια ερωτήματα: «Γιατί χωρίσαμε; Εγώ φταίω! Δεν υπάρχουν τέτοιες αγάπες σήμερα».

Πρώτη φορά, τον συνάντησε στο πάλκο. «Ήταν φίρμα ο Χιώτης. Εγώ, τότε έβγαινα. Ήμουν 11 – 12 χρόνων». Λίγα χρόνια αργότερα, ξεκίνησε μια ταραχώδης σχέση, γεμάτη πάθος και έρωτα, ένα διαζύγιο και ο οριστικός χωρισμός. Σε πάλκο, έμελλε να είναι και η τελευταία τους συνάντηση.

Αυτή τη φορά, στο γνωστό κέντρο της εποχής «Σεραφίνο». Ο κόσμος, φωνάζει στον Χιώτη: «φίλησέ τη». «Εκείνος, πετάει το μπουζούκι και φεύγει. Αν με είχε φιλήσει θα ήμασταν μαζί. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα».

Όσο για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της και την εισαγωγή της στο Γηροκομείο, τόνισε: «Το ήθελα εγώ και ήρθα εδώ, δεν με πίεσε κανείς. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη στο σπίτι μου μέσα και παραλίγο να μη ζούσα, από ό,τι μου είπε η κόρη μου που είδε τη σκηνή. Έπεσα με το κεφάλι και χτύπησαν όλα».