Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Λάρισα: Απουσίαζαν 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία – Η...

Λάρισα: Απουσίαζαν 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία – Η απίστευτη αιτιολόγηση

υπηρεσία

“Έφοδο” σε υπηρεσία της Λάρισας πραγματοποίησε η προϊστάμενη αρχή και έβγαλε… λαυράκι.

Από τον χώρο εργασίας έλειπαν δεκάδες εργαζόμενοι και τα όσα σκαρφίστηκε η επικεφαλής για να τους δικαιολογήσει, αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Πιο συγκεκριμένα, η επικεφαλής συνέταξε έγγραφο. Αυτό στάλθηκε αρμοδίως, με υπογραφή σφραγίδα και με αριθμό πρωτοκόλλου, τρεις μέρες μετά την προαναφερθείσα αναπάντεχη επίσκεψη.

Στο συγκεκριμένο τμήμα υπηρετούν 38 υπάλληλοι, εκ των οποίων τη συγκεκριμένη αποφράδα ημέρα φέρεται να απουσίαζαν οι 13 με άδεια. Το ένα τρίτο δηλαδή κι ας πρόκειται για Νοέμβριο μήνα, μακριά από την κλασική περίοδο διακοπών.

Από τους εναπομείναντες 25, την ώρα της επίσκεψης των ανωτέρων βρέθηκαν στο πόστο τους μονάχα 4 εξ αυτών, μαζί και η προϊσταμένη τους.

Οι δικαιολογίες

«Στους χώρους του τμήματος παρευρίσκονταν εκτός από εμένα 4 άλλοι συνάδελφοι» αναφέρει στο έγγραφο. Και συνεχίζει επί λέξει:

«Από τα υπόλοιπα 20 άτομα: 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 λόγω μειωμένου ωραρίου, 4 άτομα αποχώρησαν στις 13:00 με δίωρη άδεια. 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 με μονόωρη άδεια, 1 άτομο βρισκόταν σε παρακείμενο χώρο ανάπαυσης. 1 άτομο βρισκόταν στο Α.Τ.Μ. της Τράπεζας, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:15 με ολιγόωρη άδεια, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:35».

Το έγγραφο καταλήγει κορυφώνοντας «αναφορικά με τα λοιπά 8 άτομα, είχαν αναχωρήσει στο πλαίσιο της διευκόλυνσής τους για ενημέρωση σε εργασιακά θέματα και προκειμένου να συναντηθούν με μέλη του Σωματείου…».

«Σας διαβεβαιώνω πως σε καμία περίπτωση δεν διαταράσσονταν η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Στη διάθεσή σας για περαιτέρω εξηγήσεις», καταλήγει η υπογράφουσα.