Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Λαμία: Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε από σκωληκοειδίτιδα

Λαμία: Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε από σκωληκοειδίτιδα

Κρήτη: Κοριτσάκι πέντε ετών

Ξέσπασε ο πατέρας της 14χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. Μηνύσεις έχει καταθέσει η οικογένεια στα νοσοκομεία της Λαμίας και της Λάρισας.

Ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας, αδυνατεί ακόμη να πιστέψει ότι έχασε την κόρη του, μετά από μια επέμβαση ρουτίνας. Ο ίδιος, προανήγγειλε ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν τη δικαιοσύνη.

«Δεν ξέρουμε ακόμα από τι ‘έφυγε’ το παιδί μας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εν έτει 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως, όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη», τόνισε συγκλονισμένος από την απώλειά της κόρης του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι γονείς έχουν ήδη καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία της Λάρισας, σε βάρος γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, άλλα και σε βάρος των γιατρών του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του παιδιού τους.