Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κραυγή αγωνίας από τη μάνα του κτηνοτρόφου στη Θεσπρωτία: «Το παιδί μου...

Κραυγή αγωνίας από τη μάνα του κτηνοτρόφου στη Θεσπρωτία: «Το παιδί μου το άρπαξαν»

μάνα του κτηνοτρόφου στη

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 35χρονου – Τι υποστηρίζει η μάνα του κτηνοτρόφου στη Θεσπρωτία – Η περίεργη εξαφάνιση και το «πέρασμα» των ναρκωτικών.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 35χρονο από τη Θεσπρωτία. Η εξαφάνιση και η έκκληση των συγγενών του.

Silver Alert εκδόθηκε για τον 35χρονο κτηνοτρόφο απο τη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή το πρωί,όταν πήγε στον στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του, για κτηνοτροφικές δουλειές, κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά.

Με τις ώρες να περνούν και τον ίδιο να μην επιστρέφει, οι οικείοι του απευθύνθηκαν στις Αρχές και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής του,με άνδρες της ΕΜΑΚ και αστυνομικούς.

Σε κατάσταση αγωνίας η οικογένειά του, με πρώτη τη μητέρα του, φίλους αλλά και ξαδέρφια του απευθύνουν απο την πρώτη στιγμή έκκληση μέσω των κοινωνικών δικτύων προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Α.Τ Ηγουμενίτσας.

«Δεν είχε ψυχολογικό πρόβλημα το παιδί. Κανένα πρόβλημα υγείας δεν είχε το παιδί. Τίποτα. Το παιδί ήταν παντρεμένο, είχε δύο παιδάκια, ήταν καλά, δεν είχε κανέναν λόγο. Το παιδί είναι σαν να το πήραν, έτσι μας φαίνεται εμάς. Το πήραν την ώρα που πήγε να φύγει. Εκεί κάτι έγινε» τόνισε η μητέρα του μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο Epsilon.
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι λίγο πιο πέρα, υπάρχει «πέρασμα» για ναρκωτικά.

«Δεν έγινε ληστεία Είχε το πορτοφόλι του το παιδί. Μια ζώνη που έβαζε τα πράγματα του, βρέθηκε εκεί. Δεν έγινε ληστεία, το παιδί το αρπάξανε».

Η μητέρα του Ηλία απεύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές ή με την οικογένεια.