Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Κορυδαλλός Κοινωνικό φροντιστήριο στους οικονομικά αδύναμους μαθητές στον Δήμο Κορυδαλλού

Κοινωνικό φροντιστήριο στους οικονομικά αδύναμους μαθητές στον Δήμο Κορυδαλλού

Δωρεάν κοινωνικό φροντιστήριο στους οικονομικά αδύναμους μαθητές στον Δήμο Κορυδαλλού.

Ο Δήμος Κορυδαλλού εξελίσσει και ενδυναμώνει το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, έχοντας ως άμεση προτεραιότητα τη στήριξη των μαθητών και μαθητριών, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν, για οικονομικούς λόγους, αδυνατούν να τους παρέχουν πρόσθετη διδακτική στήριξη.

Στόχος είναι η προσφορά σε όσους χρειάζονται φροντιστηριακή υποστήριξη, με απόλυτη όμως διακριτικότητα και εξασφαλίζοντας ότι κανείς μαθητής δεν θα νιώθει μειονεκτικά έναντι των υπολοίπων συμμαθητών του.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από το κάλεσμα του Δημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά, οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων της πόλης, προσφέρουν έναν αριθμό υποτροφιών κοινωνικού χαρακτήρα με πλήρη κάλυψη διδάκτρων.

Δεκτοί θα γίνονται μαθητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, σύμφωνα με τα κριτήρια που πάντα θέτουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και με προτεραιότητα έως τη συμπλήρωση των θέσεων που έχουν διατεθεί.

Η επιλογή φροντιστηρίου θα γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια και θα υπάρχει αυστηρό πλαίσιο απουσιών, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα συμμετέχουν μαθητές που έχουν πραγματική ανάγκη.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο:
τηλ.: 210-4990410 και email: enimerosi@korydallos.gr.