Αρχική CULTURE Κέβιν Σπέισι: “Είμαι ομοφυλόφυλος – Ζητώ συγνώμη από τον Ραπ”

Κέβιν Σπέισι: “Είμαι ομοφυλόφυλος – Ζητώ συγνώμη από τον Ραπ”

Κέβιν Σπέισι:

Ο Κέβιν Σπέισι, με αφορμή την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης του Άντονι Ραπ, ζήτησε συγνώμη από τον συνάδελφό του και αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφυλος.

Ο Άντονι Ραπ, κατήγγειλε ότι σε ηλικία 14 ετών, το 1986, δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι, με τον δημοφιλή ηθοποιό να ζητάει άμεσα συγνώμη και να αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφυλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κέβιν Σπέισι:

«Σέβομαι πολύ και θαυμάζω τον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι παραπάνω από τρομοκρατημένος που άκουσα την ιστορία του. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να είναι περισσότερα από 30 χρόνια πριν. Αλλά αν όντως συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για αυτό που ήταν μια βαθιά απρεπής συμπεριφορά μεθυσμένου, και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να ξεκαθαρίσω κι άλλα πράγματα για την ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φήμες για μένα και κάποιες ενισχύθηκαν από το γεγονός πως είμαι τόσο προστατευτικός για την ιδιωτικότητά μου. Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου άνθρωποι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».