Αρχική Exclude «Καρτ ποστάλ» στην ΕΡΤ1 – «Από έρωτα» – Νέο επεισόδιο

«Καρτ ποστάλ» στην ΕΡΤ1 – «Από έρωτα» – Νέο επεισόδιο

«Καρτ ποστάλ» στην ΕΡΤ1

«Καρτ ποστάλ» στην ΕΡΤ1
«Από έρωτα»
Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης ξεδιπλώνεται στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς
Σάββατο 09.10.2021, στις 23:00

«Καρτ ποστάλ» στην ΕΡΤ1 – «Από έρωτα» είναι ο τίτλος του δεύτερου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της σειράς μυθοπλασίας «Καρτ ποστάλ». Βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance». Θα το παρακολουθήσετε το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στις 23:00, στην ΕΡΤ1.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αννα Μάσχα


Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον Aνδρέα Κωνσταντίνου, και εξαιρετικούς ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άννα Μάσχα και Μαρία Βοσκοπούλου, στο δεύτερο επεισόδιο, με φόντο το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, αποτυπώνεται η «νοσταλγία για έναν έρωτα που δεν υπάρχει πια».

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, ώρα 23:00
Επεισόδιο 2ο: «Από έρωτα»

Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) προσπαθεί να ορθοποδήσει βάζοντας τις σκέψεις του στο χαρτί. Νοσταλγώντας έναν έρωτα που δεν υπάρχει πια. Η σχέση του με τη Σάρα αποτελεί παρελθόν. Όμως, αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι γράμματά του δεν φτάνουν ποτέ στον προορισμό τους. Σε μία από τις εξορμήσεις του στο νησί θα συναντήσει τη Στέλλα (Άννα Μάσχα).

Κάποτε υπήρξε καλλονή, σήμερα είναι σκιά του εαυτού της. Ο Κώστας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο σύντροφός της, νοσταλγεί τη Στέλλα (Μαρία Βοσκοπούλου) που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. Όταν ανακαλύπτει τυχαία στο κτήμα του ένα αρχαίο άγαλμα της θεάς Αφροδίτης, θα θυμηθεί και πάλι, με έναν παράδοξο, σχεδόν θρησκευτικό τρόπο, τι σημαίνει έρωτας. Κι ο Τζόζεφ στο πλευρό της Στέλλας θα μάθει να εκτιμά και πάλι τον έρωτα, την απαρχή των πραγμάτων.

Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άννα Μάσχα, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η σειρά καταγράφει την ιστορία του Τζόζεφ

Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι μαθητείας… Με πλάνα από τη βρετανική πρωτεύουσα. σε κεντρικές τοποθεσίες, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus. Αλλά και από την Κρήτη, όπου έχει γίνει το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων. Κυρίως τον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο, το Αεροδρόμιο Ηρακλείου, τον Αρχαιολογικό Χώρο Λατώ, την Ελούντα και την Ιεράπετρα. Με εξαιρετικούς και διαφορετικούς σε κάθε επεισόδιο ηθοποιούς, η σειρά καταγράφει την ιστορία του Τζόζεφ.

Ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς. Είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος. Σχεδιάζοντας να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.