Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καλοπήτας: “Ο κόσμος θα ζήσει καλύτερες μέρες”

Καλοπήτας: “Ο κόσμος θα ζήσει καλύτερες μέρες”

Καλοπήτας:

Την αισιοδοξία του ότι οι φίλαθλοι του Αιγάλεω θα ζήσουν καλύτερες μέρες, εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη ανόδου επί του Χαραυγιακού, ο προπονητής του “Σίτι”, Ηλίας Καλοπήτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου ο νεαρός τεχνικός:

“Τα παιδιά έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και ευτυχώς γι’ αυτούς και τη διοίκηση, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι και προχωράμε.

Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός. Μας βοήθησε από το πρώτο λεπτό και είχε παλμό. Έχει ταλαιπωρηθεί κι αυτός τα τελευταία χρόνια, μαζί με την ομάδα. Πιστεύω ότι θα ζήσουν καλύτερες μέρες μ’ αυτή τη διοίκηση.

Αφιερώνω την άνοδο στους παίκτες. Αυτοί δικαιούνται το μεγαλύτερο μερίδιο. Η δική μου συμβολή ήταν πολύ μικρή.

Αναφορικά με το μέλλον του, τόνισε: “Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τη διοίκηση. Θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά το Αιγάλεω είναι μια ομάδα που έχει προοπτική και υπήρχε στο μυαλό μου από τη μέρα που ήρθα, το ενδεχόμενο να μείνω και για την Γ’ Εθνική”.

Για τη διαδικασία των μπαράζ: “Είναι τραγική. Δυστυχώς, είναι πάρα πολύ άδικο αυτό που συμβαίνει για τις ομάδες”.

Χατζηαλέξης: “Είχαμε τον ρόλο του κομπάρσου”

Από την πλευρά το ο προπονητής του Χαραυγιακού, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία και ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας.

“Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω. Δικαιούται να βρίσκεται σε μεγάλη κατηγορία, αλλά εμάς δεν μας αξίζει να έχουμε τον ρόλο του κομπάρσου σε αυτό το ματς. Υπάρχουν φάσεις στις οποίες αδικηθήκαμε.

Είναι πολύ  δύσκολο να παραμείνω και να συνεχίσω στο τοπικό. Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα και θεωρώ ότι πετύχαμε, έστω κι αν το Πρωτάθλημα που κατακτήσαμε ήταν άνευ ουσίας.

Θα ήμασταν περισσότερο επιτυχημένοι αν είχαμε πάρει την άνοδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά.

Είναι κρίμα να παλεύεις για 30 αγώνες, να παίζεις 2.800 λεπτά και να πρέπει να παίξεις τους κόπους μιας χρονιάς σε 90 λεπτά”.