Αρχική Exclude Καιρός: Έρχεται σιγά σιγά ο χειμώνας

Καιρός: Έρχεται σιγά σιγά ο χειμώνας

καιρός

Μπορεί ακόμα ο καιρός να μη θυμίζει σε τίποτα το φθινόπωρο, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, ωστόσο, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο χειμώνας αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Ο μετεωρολόγος έγραψε στο facebook:

Σε αντίθεση με τα μέρη μας το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά στη δυτική Ευρώπη και μάλιστα χιόνια κατάφεραν να φτάσουν και σε μεγάλα υψόμετρα της ορεινής νοτιοανατολικής Ισπανίας. Από το πρωί σήμερα χιονίζει κοντά στα 2100 μέτρα και πάνω (βίντεο από τον ξενώνα του πανεπιστημίου της Σιέρα Νεβάδα στα 2500 μέτρα, της περιφέρειας Γρανάδα. Όσον αφορά τώρα στην περιοχή μας, κάποια προγνωστικά μοντέλα αρχίζουν να “ψιθυρίζουν” για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (ακόμα και ελαφρώς προς το χειμωνιάτικο κατά τόπους) μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Νοέμβρη.. ! Για να δούμε!

¡El sur se viste de blanco! Sierra Nevada (Granada) 20-10-2019

¡Donde el sur se viste de blanco! ❄☃ Esta mañana (20/10/2019), nevando en el Albergue Universitario de #SierraNevada (#Granada), a 2500 metros. Vídeo grabado por Miguel Bretones.Ya se va notando el descenso térmico en buena parte de #España. El ambiente otoñal se quedará y extenderá durante la semana que viene. Adiós a los "veranillos".

Δημοσιεύτηκε από MeteOrihuela στις Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019