Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΕ Άρης: “Ο κορυφαίος όλων των εποχών εκεί που του αξίζει”

ΚΑΕ Άρης: “Ο κορυφαίος όλων των εποχών εκεί που του αξίζει”

ΚΑΕ Άρης:

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο “Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame”, τονίζοντας ότι “ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής θα μπει εκεί όπου του αξίζει”.

Ανακοίνωση, λίγες ώρες πριν την τελετή εισόδου του Νίκου Γκάλη στο “Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame”, εξέδωσε ο Άρης, κάνοντας λόγω για “ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια για την σπουδαία διάκριση του ανθρώπου που άλλαξε τον ρου του ελληνικού μπάσκετ”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο θρύλος του ΑΡΗ και του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Γκάλης, θα γνωρίσει την ύψιστη τιμή, καθώς θα γίνει μέλος του “Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame” με την “τάξη του 2017”.

Σε μια λαμπρή τελετή που θα λάβει χώρα στο Springfield της Μασαχουσέτης, την Παρασκευή 08/09, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, θα μπει εκεί όπου αξίζει, στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ, μαζί με τα υπόλοιπα “ιερά τέρατα” του αθλήματος. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια, για την σπουδαία αυτή διάκριση του ανθρώπου που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του μπασκετικού ΑΡΗ και του ελληνικού μπάσκετ εν γένει».