Αρχική LIFESTYLE Indola Smart Street Style Collection show 2017

Indola Smart Street Style Collection show 2017

Στις 3 Μαΐου 2017 η εταρεία Beauty Way με οικοδεσπότη τον κ. Αργύρη Παπαλουκόπουλο φιλοξένησε το show της Indola στην Αθήνα. Η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα Smart Street Style Collection.

Πάνω από διακόσιοι επαγγελματίες κομμωτές απήλαυσαν μια φαντασμαγορική βραδιά κομμωτικής μόδας και τεχνικής, με τους διεθνείς ambassadors Chanel Nott και Andy Smith. 

Η Indola είναι το πρώτο επαγγελματικό brand μαλλιών που δημιούργησε μια ευκολοφόρετη συλλογή βασισμένη στα look του δρόμου, προσβάσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Τώρα η Smart Street Style Collection έχει γίνει απαραίτητη πηγή έμπνευσης για τους κομμωτές σε όλο τον κόσμο, επιδεικνύοντας πραγματικά look που είναι εύκολο να αναδημιουργηθούν στα κομμωτήρια.

Η φετινή συλλογή έχει αναδειχθεί από τις διεθνείς bloggers Jessie Bush και Zina Charkolia, οι οποίες εντόπισαν τις τάσεις που επιθυμούν οι πελάτες:

  • Dark Sensuality: Το ρομαντικό όραμα της δραματικής μελανής μόδας που έρχεται σε αντίθεση με μια δροσερή μεταλλική Ξανθιά εμφάνιση.
  • Activ80s: Φωτεινή απόδοση και πολυτελή υφάσματα με ένα ευέλικτο γραφικό καρέ.
  • Modern Muse: Αναζωογονητική τάση με μια θαυμάσια εμφάνιση για απαλές κόκκινες μπούκλες.
  • Raw Bohemia: Aνέμελη μόδα με έντονα μαλλιά και ένα αποτέλεσμα σαν να τα έχει ¨φιλήσει¨ ο ήλιος.
  • New Gender: Σύγχρονος μινιμαλισμός σε ουδέτερο στυλ, που συμπληρώνεται από ένα κοντό κούρεμα με εναλλακτικό περίγραμμα.

Η νέα Indola PCC υπόσχεται λύσεις χρώματος που θα εμπνεύσουν, θα απλοποιήσουν και θα ενισχύσουν τη ζωή σας σε μια στιγμή.