Αρχική CULTURE Η Σαρλίζ Θερόν είναι ελκυστική ακόμη και με περιττά κιλά!

Η Σαρλίζ Θερόν είναι ελκυστική ακόμη και με περιττά κιλά!

H 41χρονη Σαρλίζ Θερόν παρόλο που αναγκάστηκε να αλλάξει την εικόνα της έτσι ώστε να υποδυθεί μια έγκυο μητέρα τριών παιδιών, είναι ελκυστική ακόμη και με περιττά κιλά!

Η γενναία ηθοποιός δεν δίστασε να παχύνει για τις ανάγκες της ταινίας. Πρόκειται για τη νέα ταινία της, Tully, τα γυρίσματα της οποίας γίνονται στο Βανκούβερ, στον Καναδά.

H Σαρλίζ Θερόν πήρε 15 ολόκληρα κιλά, ώστε να είναι πειστική στο ρόλο της Marlo, μητέρας 3 παιδιών, η οποία είναι και έγκυος.

Η ίδια είπε ότι αισθάνεται υπέρβαρη με τα κιλά που αναγκάστηκε να πάρει. H Σαρλίζ Θερόν όμως δεν έχει αγχωθεί για να αδυνατίσει, αν και ήδη έχει χάσει τα μισά κιλά.

Η πανέμορφη σταρ, αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πραγματικά ελκυστική ακόμη και με επιπλέον βάρος, αρκεί να προσέχει τον τρόπο που ντύνεται.

H Σαρλίζ Θερόν ακολουθεί πιστά αυτόν τον κανόνα, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ταινίας «The Fate of the Furious».

Τα στυλ που υιοθετεί είναι οι ψηλόμεσες φούστες σε γραμμή Α, τα μαύρα θηλυκά σύνολα με σακάκι και τα ριχτά φορέματα με ημιδιάφανες λεπτομέρειες.