Αρχική CULTURE Η πρώτη παγκοσμίως υποβρύχια έκθεση αεροφωτογραφίας στην Κω!

Η πρώτη παγκοσμίως υποβρύχια έκθεση αεροφωτογραφίας στην Κω!

Η πρώτη παγκοσμίως υποβρύχια έκθεση αεροφωτογραφίας στην Κω!

Μια μοναδική –και στα παγκόσμια χρονικά- έκθεση αεροφωτογραφίας πραγματοποιείται στα τέλη Αυγούστου στο νησί της Κω: Πρόκειται για φωτογραφίες, τραβηγμένες με drone, από το νησί του Ιπποκράτη, οι οποίες θα εκτίθενται… στον βυθό της θάλασσας!

Στην έκθεση αεροφωτογραφίας, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου στην Κω, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια παγκόσμια προτωτυπία.

Συγκεκριμένα, θα δουν φωτογραφίες, τραβηγμένες με drone, από το νησί του Ιπποκράτη, οι οποίες θα εκτίθενται… στον βυθό της θάλασσας!

Καλά διαβάσατε – οι επισκέπτες, όλων των ηλικιών, θα φορούν τις υποβρύχιες μάσκες που θα τους παρέχονται -δεν απαιτείται άλλος εξοπλισμός- και θα απολαμβάνουν την πρωτότυπη αυτή έκθεση, του Μιχάλη Πατακού, ο οποίος με αυτήν την πρωτοβουλία επιστεγάζει το πάθος του για τη φωτογραφία με την αγάπη για την Κω!

Ο Μιχάλης Πατακός έχει συνεργαστεί με φωτογραφικά πρακτορεία, περιοδικά, εφημερίδες, και sites, έχει διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας, ενώ έχει επιμεληθεί και συμμετάσχει σε 4 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίες καθώς και διοργανώσει την προσωπική του έκθεση με τίτλο φωτογραφιΚΩΣ.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στην περιοχή της Λάμπης στο Bar-Restaurant του Mattatoio και θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 27 Αυγούστου.
Το idrones θα είναι εκεί!

ΠΗΓΗ : rodiaki