Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει κλοπή “μαμούθ” από τα γραφεία της

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει κλοπή “μαμούθ” από τα γραφεία της

Καταγγελία για κλοπή-μαμούθ από τα γραφεία της επιβεβαίωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με την καταγγελία η κλοπή συνέβη κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, όταν άγνωστοι δράστες εισήλθαν στα γραφεία και κατάφεραν να αποσπάσουν τεράστιο χρηματικό ποσό, αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία η κλοπή φτάνει τις 500.000 ευρώ.

Όπως προκύπτει δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος διάρρηξης ενώ δεν αφαιρέθηκε οτιδήποτε άλλο.

Η καταγγελία από τους υπεύθυνους της ΚΑΕ έγινε το πρωί της Δευτέρας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά. Αστυνομικοί μετέβησαν στο χώρο. Πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες της κλοπής και να εντοπιστούν οι δράστες.

Χρέος της ΚΑΕ Ολυμπιακός διεκδικεί το ΣΕΦ

Με έγγραφό της προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η προηγούμενη διοίκηση του ΣΕΦ ανέφερε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει καταβάλει το ποσό των 520.000 ευρώ, όπως προβλέπει το μίσθωμα, για τη χρήση του κλειστού γηπέδου του Φαλήρου που αφορά την περασμένη χρονιά.

Το έγγραφο αυτό έχει σταλεί στους παραπάνω παραλήπτες πριν παραδώσει η απελθούσα διοίκηση του ΣΕΦ στη νέα διοίκηση. Οι δύο πλευρές, διοίκηση ΣΕΦ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν είχαν συμφωνήσει στο ποσό για την περασμένη χρονιά, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός έφερνε αντιρρήσεις, θεωρώντας πολλά τα χρήματα που καταβάλλει, με την τότε διοίκηση του ΣΕΦ να στέλνει εγγράφως το νέο συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους».