Αρχική CULTURE Η Julia Roberts υποδέχεται τα 50 με χιούμορ!

Η Julia Roberts υποδέχεται τα 50 με χιούμορ!

Τζούλια Ρόμπερτς: Τιμάται με το βραβείο George Eastman

Η Julia Roberts υποδέχεται τον Οκτώβριο τα 50 και το αντιμετωπίζει με χιούμορ, καθώς όπως λέει δεν έχει και άλλη επιλογή!

Η Julia Roberts πρωταγωνιστούσε σε ρόλους, που την ήθελαν να είναι πάντα νέα και χαριτωμένη, συγκεκριμένα μία δυναμική γυναίκα που κρύβει το κορίτσι μέσα της και είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής.

Αποδέχτηκε όμως το γεγονός ότι μεγάλωσε, με χιούμορ και σοβαρότητα επιλέγοντας ρόλους διαφορετικούς από ότι την είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «CBS This Morning» όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που τον Οκτώβρη κλείνει τα 50, η σταρ απάντησε:

«Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και δεν μπορώ να τη σταματήσω. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν έχω καμιά άλλη επιλογή από το να γίνω 50, οπότε… θα γίνω 50» απάντησε με χιούμορ.

Η Julia Roberts επίσης είπε ότι κάνοντας ανασκόπηση στο παρελθόν διαπίστωσε ότι δεν έχει μετανιώσει ποτέ για ότι έχει πράξει και γι’ αυτό δεν έχει ανασφάλειες:

«Αυτό βέβαια νομίζω ότι έχει περισσότερο να κάνει με το να είσαι κατασταλαγμένος και ευτυχισμένος, αλλά εγώ έχω καθρέφτη στο μπάνιο μου. Κάποιες φορές το μόνο που θέλω είναι να κάνω τα μαλλιά μου έναν σφιχτό κότσο», είπε χαριτολογώντας η σταρ σχολιάζοντας το χρόνο που περνάει.