Αρχική CULTURE Η ΙNG τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Κέβιν Σπέισι

Η ΙNG τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Κέβιν Σπέισι

Η ΙNG τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Κέβιν Σπέισι

Η ολλανδική τράπεζα ING, ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με τον Κέβιν Σπέισι, μετά τις αποκαλύψεις για τον δημοφιλή ηθοποιό.

Το τίμημα των εις βάρος του καταγγελιών, πληρώνει ο Κέβιν Σπέισι, ο οποίος βλέπει τις “μετοχές” του να σημειώνουν κατακόρυφη πτώση.

Μετά τον αρνητικό αντίκτυπο που είχαν οι τελευταίες αποκαλύψεις στην τηελεοπτική καριέρα του, η ολλανδική τράπεζα ING, αποφάσισε να τερματίσει την μεταξύ τους συνεργασία και να ακυρώσει την προγραμματισμένη ομιλία του σε επιχειρηματικό συνέδριο.

Η ανακοίνωση της ING

“Λόγω της αναστάτωσης που έχει προκληθεί γύρω από τον Κέβιν Σπέισι σε σχέση με τις υποψίες σεξουαλικής παρενόχλησης και ανάρμοστης συμπεριφοράς, η ING αποφάσισε ότι πλέον δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η ομιλία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου που διοργανώνει με την εταιρία Tribe Company.

Η παρουσία του θα εξέτρεπε την προσοχή από τον στόχο του BusinessBoost Live που είναι πηγή έμπνευσης για τους επιχειρηματίες για τα μεγα-δεδομένα και να τους αφήσει να επιτύχουν στη συνέχιση των επιχειρηματικών τους φιλοδοξιών. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του Κέβιν Σπέισι να τερματιστεί η συνεργασία μαζί του”.