Αρχική CULTURE Η Halle Berry στα 50 της δείχνει πιο σέξι από ποτέ!

Η Halle Berry στα 50 της δείχνει πιο σέξι από ποτέ!

Η Halle Berry στα 50 της δείχνει πιο σέξι από ποτέ! Η αγαπημένη σταρ του Hollywood  προκαλεί το θαυμασμό του αντρικού πληθυσμού με μία σούπερ αποκαλυπτική φωτογραφία!

Η βραβευμένη με Oscar Halle Berry πρωταγωνίστησε με τις αποκαλυπτικές της πόζες στα εξώφυλλα του Maxim’s το 2000 και το 2002.

Στα 50 της πλέον, 15 χρόνια μετά επιστρέφει ανεβάζοντας μία αισθησιακή φωτογραφία στο Instagram και γίνεται ξανά αντικείμενο θαυμασμού.

Με ένα λευκό, δαντελωτό, διαφανές πόντσο που αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά, η Χάλι Μπέρι ποζάρει με άνεση στον φακό. Με τα χέρια ανοιχτά και χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση, φωτογραφίζεται δείχνοντας ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα ηλικίας.

«Το να μεγαλώνεις είναι μια φυσική διαδικασία και θα συμβεί σε όλους μας» δηλώνει η ίδια και συνεχίζει: «Το μόνο που θέλω είναι να φαίνομαι πάντα ο εαυτός μου, ακόμα και αν μεγαλώνω. Όταν κάνεις πολλές αισθητικές παρεμβάσεις φτάνεις σε σημείο να μην αναγνωρίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό».

Η Χάλι Μπέρι έχει τα δικά της φυσικά μυστικά ομορφιάς. Σύμμαχός της στο χρόνο, είναι η βιταμίνη C την οποία χρησιμοποιεί για πίλινγκ προσώπου. «Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις την επιδερμίδα σου» έχει πει.

Είναι οπαδός της υγιεινής διατροφής, καταναλώνει φρέσκα λαχανικά και φρούτα, αποφεύγει τις επεξεργασμένες τροφές και γυμνάζεται συστηματικά.