Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Μάνδρα-Ειδυλλία Η εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς στους δημότες της Μάνδρας-Ειδυλλίας

Η εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς στους δημότες της Μάνδρας-Ειδυλλίας

Εικόνα για εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς στην Μάνδρα

Σε κοινή εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς προχώρησε η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Γιάννα Κριεκούκη μαζί με τους πωλητές λαϊκών αγορών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, παραμονές της Ανάστασης του Κυρίου πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, μοιράζοντας λαχανικά στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Στόχος όλων μας είναι να μην υπάρχει ούτε ένας συνδημότης μας που χρειάζεται υποστήριξη, αυτές τις Άγιες μέρες, μόνος του στην κρίση.
Μαζί με τους πωλητές των Λαϊκών Αγορών, που τους διακατέχει βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ένα δίκτυο ισχυρών κοινωνικών δομών κυρίως για όσους επαπειλούνται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό» δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους πωλητές λαϊκών αγορών για την προσφορά τους.

Στην συνδιοργάνωση της διανομής ειδών από την Δήμαρχο, Γιάννα Κριεκούκη, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ρόκας Περικλής, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Στάθη Ερασμία και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠ Κανάκης Χαράλαμπος.