Αρχική CULTURE Η εκδήλωση «Άνοιξη των Παθών και της Ανάστασης» από τη Μικτή Χορωδία...

Η εκδήλωση «Άνοιξη των Παθών και της Ανάστασης» από τη Μικτή Χορωδία του Περιστερίου

Εικόνα για εκδήλωση άνοιξη των παθών και της ανάστασης

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση «Άνοιξη των Παθών και της Ανάστασης», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Περιστερίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου:

“Την εξαιρετική εκδήλωση «Άνοιξη των Παθών και της Ανάστασης», σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις 4 Απριλίου 2017, όσοι παραβρέθηκαν στο Κινηματοθέατρο «Κ. Γαβράς», πρώην ΕΦΗ στην Κηπούπολη.

Εικόνα για εκδήλωση άνοιξη των παθών και της ανάστασης

Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Περιστερίου και ο τενόρος Σ. Τσαντές υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Κ. Τσεκούρα και της συνοδείας πιάνου της Δ. Στεφανίδου, ερμήνευσαν τραγούδια σε μουσική Μ. Θεοδωράκη και ποίηση Γ. Ρίτσου, Λ. Μαβίλη, Αγγ. Βλάχου, Γ. Δροσίνη.

Εικόνα για εκδήλωση άνοιξη των παθών και της ανάστασης

Ερμήνευσαν επίσης, εγκώμια της Μ. Παρασκευής, μεταδίδοντας το κλίμα συγκίνησης των ημερών, εν όψει της Μ. Εβδομάδας, αλλά και την ελπίδα που φέρνει η Ανάσταση του Θεανθρώπου, καθώς συμπίπτει με τον ερχομό της Άνοιξης.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου συνεχάρη τους συντελεστές της ωραίας βραδιάς και εξήρε το εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό έργο, που πραγματοποιείται στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης, υπό τη Διεύθυνση της κας Ελένης Χείλαρη.

Η βραδιά έκλεισε με κέρασμα, που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της Χορωδίας για το κοινό”.