Αρχική LIFESTYLE Η City View έδωσε το παρόν στη λαμπερή βραδιά των Εθνικών Καλλιστείων!

Η City View έδωσε το παρόν στη λαμπερή βραδιά των Εθνικών Καλλιστείων!

Η City View έδωσε το παρόν στη λαμπερή βραδιά των Εθνικών Καλλιστείων STAR AND MR GS HELLAS 2017, που πραγματοποιήθηκαν στις 21 Ιουλίου στο Golf της Γλυφάδας.

Ήταν μια φαντασμαγορική διοργάνωση που τα είχε όλα, κέφι, λάμψη και ομορφιά. Την άκρως επιτυχημένη παρουσίαση ανέλαβαν, ο διευθυντής των καλλιστείων Γιώργος Κούβαρης και η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη. Η χημεία των δύο παρουσιαστών πέτυχε, προσφέροντάς μας μία βραδιά γεμάτη χιούμορ, ευθυμία και ζωντάνια.

Το Golf της Γλυφάδας ήταν κατάμεστο με επίτιμους καλεσμένους, υποστηρικτές – φίλους των Εθνικών Καλλιστείων και σημαντικές προσωπικότητες. Η κριτική επιτροπή απαρτίστηκε από ανθρώπους της τέχνης, της δημοσιογραφίας, του επιχειρηματικού κόσμου και της show biz, με επίτιμο κριτή τον τραγουδιστή Γιώργο Γερολυμάτο. Η δημοσιογράφος Αναστασία Τιτάκη εκπροσώπησε τη City View ως κριτής.

Πρώτοι παρουσιάστηκαν στην σκηνή οι καλογυμνασμένοι άντρες φιναλίστ με μαγιό και έπειτα τα κορίτσια. Οι πανέμορφες φιναλίστ περπάτησαν στην πασαρέλα με μαγιό, που σχεδίασε ο Πάνος Ζήνας και ηλέκτρισαν την ατμόσφαιρα. Η ώρα κύλησε ευχάριστα με τα αγόρια να ξαναβγαίνουν στην σκηνή με casual look και τα κορίτσια να μαγεύουν τους καλεσμένους με τις εκθαμβωτικές βραδυνές δημιουργίες επίσης by Zinas.

Τα αγόρια και τα κορίτσια που κέρδισαν τους τίτλους κρίθηκαν στην τελική διαδικασία των ερωτήσεων, όπου οι απαντήσεις που έδωσαν απέδειξαν ότι τα παιδιά εκτός από ομορφιά διαθέτουν και πνευματική καλλιέργεια.

Τα αποτελέσματα βγήκαν με τον Γιώργο Τσότρα να κερδίζει τον τίτλο του Mr Υφήλειος, την Χαϊδαριώτισα Αγγελική Παπαμικρούλη να κερδίζει τον τίτλο της Miss Young, την Μαρίνα Δημητροπούλου, τον τίτλο της Miss GS HELLAS, την Ειρήνη Λιγκόρη να βγαίνει 2η Star GS HELLAS και τέλος την Χριστίνα Μουμούρη, η μεγάλη νικήτρια που στέφτηκε Star GS HELLAS.

Το παρόν στη μεγάλη βραδιά έδωσε ο κ. Ηλίας Καστρίσιος με τη σύζυγό του Χριστίνα και τον γιο του Κοσμά, “με την εταιρεία του Thermic Ηλιακοί Θερμοσίφωνες να είναι υποστηρικτής των Καλλιστείων”. Ο κ. Καστρίσιος μαζί με τον γιο του έστεψαν τη 2η GS HELLAS Νέλλυ Ραϊλάν. Στη διοργάνωση παρευρέθηκε επίσης ο εκδότης της City View Κωνσταντίνος Μαχαλιώτης με το γιο του Ραφαήλ.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό