Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Μάνδρα-Ειδυλλία Η απάντηση της Δημάρχου Μάνδρας στις διώξεις

Η απάντηση της Δημάρχου Μάνδρας στις διώξεις

Η απάντηση της Δημάρχου Μάνδρας στις διώξεις

Η Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας, κα Κριεκούκη, με αφορμή τα δημοσιεύματα για διώξεις της Εισαγγελίας  για την θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017 έστειλε στα μέσα την παρακάτω επιστολή.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή

“Οι συμπολίτες μας της Μάνδρας, οι διερχόμενοι συνάνθρωποί μας, ο Δήμος και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος και κάτοικος του τόπου, είμαστε αυτοί που υπέστησαν την μήνη των ακραίων καιρικών φαινομένων. Φαινομένων πρωτόγνωρων, σε παγκόσμια κλίμακα, που ενέσκηψαν σε έναν απροστάτευτο τόπο με τέτοια σφοδρότητα,  μέγεθος και ένταση.

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος  στηρίξαμε, από την πρώτη στιγμή, τους συμπολίτες μας για να επουλώσουμε τις πληγές που άφησε πίσω της η θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017 και συνεχίζουμε να το πράττουμε μέχρι και σήμερα.

Με τον ίδιο τρόπο θα συνδράμουμε με κάθε μέσο και θα στηρίξουμε την προσπάθεια της Δικαιοσύνης στην αναζήτηση των αιτιών και των όποιων ευθυνών για το κακό που μας συνέβη.  Το οφείλουμε στην μνήμη των συνανθρώπων μας που χάθηκαν την ημέρα εκείνη αλλά και όσων είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται στα λασπόνερα.

Παράλληλα συνδράμουμε και θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε όλους τους αρμόδιους φορείς για να υλοποιηθεί ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να θωρακιστεί ο τόπος μας και ειδικότερα η πόλη της Μάνδρας ώστε να μην ξαναζήσουν τέτοια τραγικά γεγονότα, ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας.”

Μάνδρα, Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019