Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Γκολ…στην πείνα από Παλαίμαχους Ατρομήτου και Γιατρούς Ιπποκρατείου

Γκολ…στην πείνα από Παλαίμαχους Ατρομήτου και Γιατρούς Ιπποκρατείου

Σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε χθες, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους Παλαίμαχους Ατρομήτου και στου Γιατρούς του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, με στόχο τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστερίου.

Πριν τον αγώνα, οι παίκτες του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου χάρισαν, σε μια κίνηση ευγενούς άμιλλας, λάβαρα και μετάλλια στους παίκτες της “αντίπαλης”ομάδας ενώ “έστεψαν” και τον νέο αρχηγό τους.

Στη συνέχεια, απένειμαν ειδικό βραβείο στην κ. Ξένη Κορογιάννη, πρόεδρο του ΟΠΑΑΠ Περιστερίου, ενώ ευχαρίστησαν τους αντιδημάρχους κ. Καϊάφα και κ. Θεοδωράκο, για τη διοργάνωση του αγώνα αλλά και την παρουσία τους. Ο κ. Νίκος Ραζής, ο οποίος έκανε και την απονομή εκ μέρους των γιατρών, ανακοίνωσε, επίσης, την προσφορά τροφίμων αξίας 150 ευρώ από την ομάδα, αλλά και την ισόποση προσφορά των σούπερμαρκετ Σκλαβενίτης.

Η κ. Κορογιάννη ευχαρίστησε τους παίκτες για το έργο που προσφέρουν, τονίζοντας πως τα προϊόντα πάνε στοχευμένα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ο κ. Θεοδωράκος, μιλώντας στη CityView θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους, που σε δύσκολες εποχές, συνεισφέρουν από το υστέρημα τους για να παρέχουν τουλάχιστον τα απαραίτητα εκεί που υπάρχει ανάγκη. Όπως εξήγησε, ο Δήμος Περιστερίου, στοχευμένα παρεμβαίνει σε οικογένειες που έχουν τη μεγαλύτερη οικονομική αδυναμία, και δίνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα προβλήματα τους.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 2-2. Βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο,ο κ. Καραταράκης, από τους Παλαίμαχους, μίλησε στη CityView, ευχαρίστησε τους Γιατρούς για το παιχνίδι και εξέφρασε τη χαρά της ομάδας να βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Στο ίδιο κλίμα, ο νέος αρχηγός των Γιατρών, κ. Πάντσας, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι, όπως εξήγησε, έφυγαν κατευθείαν από την εφημερεία του Νοσοκομείου και την επόμενη μέρα δούλευαν κανονικά, για να βοηθήσουν όποιον συνάνθρωπο έχει ανάγκη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του για περισσότερα τέτοια παιχνίδια.

Όπως είναι φανερό, ο στόχος της βραδιάς επετεύχθη, αφού χάρη στο παιχνίδι αυτό το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Περιστερίου θα ενισχυθεί σημαντικά, και πολλές οικογένειες θα ανακουφιστούν.