Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γιώργος Γεωργίου: «Μακάρι ο Μαρινάκης να γίνει Γεωργίου»

Γιώργος Γεωργίου: «Μακάρι ο Μαρινάκης να γίνει Γεωργίου»

Γιώργος Γεωργίου: «Μακάρι ο Μαρινάκης να γίνει Γεωργίου»

Ο Γιώργος Γεωργίου, με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας του Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε στο Metropolis  95,5, για όλους και για όλα.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι αναλαμβάνει την Προεδρία της ομάδας από κοινού με τον κο Μονεμβασιώτη καθώς οι δυο τους θα παίρνουν μαζί τις αποφάσεις για τον Σύλλογο. Ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει ποτέ ούτε Μαρινάκης, ούτε Κόκκαλης και για τον λόγο αυτό αρνήθηκε παλαιότερα πρόταση για το Δ.Σ της ομάδας του Πειραιά.

Αυτό που τον απασχολεί είναι η αναδιάρθρωση της ομάδας και οι στόχοι που θα τεθούν ανάλογα με την κατηγορία που θα παίξει του χρόνου. Θέλει τον Απόλλωνα ανταγωνιστικό ξανά και τον κόσμο του μακριά από τον χουλιγκανισμό. Συγχαίρει τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και χαίρεται για τον  Άρη που «ανεβαίνει» αγωνιστικά.

Όταν η συζήτηση ήρθε στο κομμάτι της φιλοσοφίας, ο Γεωργίου τα… «έχωσε» προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας: « Έχω δύο αρχές: Δε γίνομαι πουτ@ν@κι καμιάς ομάδας. Ίδια φιλοσοφία έχει και ο Μονεμβασιώτης. Συνεργασία θα έχεις, αλλά ως εκεί. Δεύτερον, επειδή η ομάδα είναι πολύ αδύναμη, απαγορεύεται η είσοδος των μάνατζερ. Όποιος μάνατζερ χτυπήσει την πόρτα θα φάει κλοτσιά και θα φύγει. Εμείς θα αποφασίζουμε για τις μεταγραφές και θα τις λέμε στον προπονητή».