Αρχική CULTURE Γιάννης Αγγελάκας: Rotting Christ και Rotting Greece

Γιάννης Αγγελάκας: Rotting Christ και Rotting Greece

Γιάννης Αγγελάκας: Rotting Christ και Rotting Greece

Ο Γιάννης Αγγελάκας, τοποθετήθηκε για τη ματαίωση της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα. Δεν θα εμφανιστεί ούτε αυτός αν δεν παίξει το metal συγκρότημα.

Θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τη συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα πήρε ο Γιάννης Αγγελάκας. Ο σπουδαίος μουσικός, ενημέρωσε με ανάρτησή του, ότι αν δεν παίξει το metal συγκρότημα, δε θα εμφανιστεί ούτε αυτός.

Το ελληνικό metal συγκρότημα με πορεία τριών δεκαετιών στο χώρο της μουσικής και διεθνή αναγνώριση, θα εμφανιζόταν σε χώρο του Δήμου στην Πάτρα. Ωστόσο, με την πρόφαση ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα, η εμφάνισή τους ματαιώθηκε.

Όμως, ο πραγματικός λόγος δεν είναι άλλος από το… όνομα της μπάντας!

Κάτι που επιβεβαιώνει και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της “Πατριωτικής Αυγής”, Ανδρέας Νικολόπουλος, ο οποίος στηρίζεται από τη “Χρυσή Αυγή.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ζητήθηκε η παρέμβαση του Μητροπολίτη Χρυσόστομου, για τη ματαίωση της συναυλίας, ενώ έγινε καταγγελία και στην εισαγγελία, γιατί το συγκρότημα προσβάλλει το όνομα του Ιησού Χριστού.

Ο Αγγελάκας, έκανε αρχικά λόγο για… Rotting Greece:

Λίγες ώρες αργότερα, ενημέρωσε με νέο post ότι τελικά η προγραμματισμένη για το Σάββατο (16/03) συναυλία του αναβάλλεται.