Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γιαννακόπουλος: Ανακοίνωσε νέο γήπεδο μπάσκετ στο Βοτανικό

Γιαννακόπουλος: Ανακοίνωσε νέο γήπεδο μπάσκετ στο Βοτανικό

Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ μετά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα μπάσκετ.

Στη συνέχεια μάλιστα έκανε νέες διευκρινιστικές δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote Tv, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν συζητήσει για μεταφορά των τμημάτων του Τριφυλλιού στο Βοτανικό, με κατασκευή και γηπέδου για το μπάσκετ της ομάδας, εκεί.

Οι νέες δηλώσεις Γιαννακόπουλου

«Ανέφερα νωρίτερα ότι προσπαθούμε να συντάξουμε ένα μεγαλόπνοο πλάνο για όλο τον Παναθηναϊκό. Ένας τεράστιος σύλλογος πρέπει να έχει το δικό του γήπεδο. Βλέπουμε τις καθυστερήσεις στο Athens Alive.

Ενδεχομένως να πάρει παραπάνω χρόνο από ό,τι υπολογίζαμε αρχικά ή από ό,τι μας είχαν πει. Είμαστε σε συζητήσεις για νέες λύσεις. Αν αυτές θα είναι Γουδή, Βοτανικός ή η ανακατασκευή της Λεωφόρου…

Ο σύλλογος είναι πάνω από όλα, οφείλουμε να δούμε το καλό του συλλόγου. Έχουν γίνει αρχικές επαφές με την Κυβέρνηση για τον Βοτανικό. Φαίνεται να είναι η πιο εφικτή και γρήγορη λύση. Θέλει κάποιες αλλαγές, για να μπορέσει να υπάρξει και ένα γήπεδο μπάσκετ. Εφόσον γίνουν όλα τα υπόλοιπα και τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι υπεύθυνοι για όσα βλέπουμε σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει.

Είχα πει ότι θα κάνω συνέντευξη Τύπου. Υπάρχουν κάποια δεδομένα και κάποια προαπαιτούμενα. Η Κυβέρνηση πρέπει να διορθώσει αυτή την ανισότητα. Η ΑΕΚ φτιάχνει γήπεδο, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν.

Έχουν όλοι γήπεδο, εκτός από τον Παναθηναϊκό. Για να αναλογιστούμε και ως Παναθηναϊκοί τις ευθύνες μας, δεν νοείται να μην είναι γεμάτα τα γήπεδα στον Ερασιτέχνη. Θα πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Τότε και μόνο τότε θα προχωρήσουμε για ένα μεγάλο σχέδιο, που θα κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα σπορ».