Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γαλλία: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Mirage – Έρευνες για τους πιλότους

Γαλλία: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Mirage – Έρευνες για τους πιλότους

Γαλλία: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Mirage - Έρευνες για τους πιλότους

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του γαλλικού Mirage, το οποίο είχε χαθεί από τα ραντάρ, επιβεβαιώνοντας τους φόβους περί συντριβής. Προσπάθειες για την ανεύρεση των πιλότων.

Συντρίμμια του μαχητικού της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας τύπου Mirage 2000-D το οποίο είχε χαθεί από τα ραντάρ κοντά στα σύνορα με την Ελβετία, βρήκαν τα συνεργεία που συμμετέχουν στην επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο πιλότων, η τύχη των οποίων ακόμα αγνοείται.

Το μαχητικό που είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση του Νανσί-Οσέ, εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ το μεσημέρι της Τετάρτης, σε μια ορεινή περιοχή, ανάμεσα στο Ντουμπ και τον Ιούρα, όπως έγινε γνωστό από την περιφέρεια του Ντουμπ.

Οι δύο πιλότοι δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής, ενώ η επικοινωνία με το πλήρωμα χάθηκε εδώ και πολλή ώρα, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, σε αυτήν τη μεγάλη, ορεινή περιοχή, καθίστανται ακόμα δυσκολότερες λόγω του χιονιού και της περιορισμένης ορατότητας, καθώς στην περιοχή επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες.