Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ευχαριστίες της οικογένειας Ζαφειρόπουλου

Ευχαριστίες της οικογένειας Ζαφειρόπουλου

Παραβίασε άδεια από τις φυλακές Κασσάνδρας ο 32χρονος δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αδερφός του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Γρηγόρης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της οικογένειας για την αμέριστη συμπαράσταση που δέχτηκε, μετά την δολοφονία του δικηγόρου.

Αναλυτικά, ο  Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, αναφέρει:

«Η οικογένειά μας απευθύνει από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση που εισπράττουμε όλες αυτές τις μέρες της βαθιάς οδύνης για την τραγική και άδικη απώλεια του Μιχάλη μας.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, πελάτες, γνωστοί και άγνωστοι, συνάδελφοι δικηγόροι και δικαστές, αφήσατε βαθιά μέσα στη ψυχή μας, με λόγια και πράξεις, ένα ηχηρό αποτύπωμα σεβασμού, αναγνώρισης και αξιοπρέπειας.

Ευχαριστούμε όλους όσους, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών, διαχειρίστηκαν την οικογενειακή μας τραγωδία με διακριτικότητα και σεβασμό.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία, της οποίας όλα τα στελέχη δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την αθόρυβη και ταχύτερη εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος που άλλαξε για πάντα τη ζωή μας και συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

Εκφράζουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη σε όλες και όλους σας για την αγάπη και τον σεβασμό σας στη μνήμη του αγαπημένου μας Μιχάλη».