Αρχική LIFESTYLE Extensions βλεφαρίδων για σαγηνευτικό βλέμμα!

Extensions βλεφαρίδων για σαγηνευτικό βλέμμα!

Αν οι βλεφαρίδες σου είναι κοντές και άτονες ήρθε ο καιρός να αποκτήσεις και εσύ το σαγηνευτικό βλέμμα που σου αξίζει!

Extensions βλεφαρίδων
Είναι η επιμήκυνση των δικών μας βλεφαρίδων με φυσική τρίχα. Η τρίχα που προσθέτουμε είναι από μαλλιά και έχει υποβληθεί σε επεξεργασία ώστε να εφαρμόζεται μία μία τρίχα. Θα χρειαστούν περίπου 40 τρίχες οι οποίες κολλάνε πάνω σε δικές μας βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο πυκνές και πιο μακριές.

Πώς εφαρμόζονται;
Συνήθως εφαρμόζονται με μαύρη σιλικόνη για να μην ξεχωρίζουν. Η σιλικόνη έχει ακόμη ένα πλεονέκτημα καθώς μπορούμε να κοιμηθούμε χωρίς να τσαλακώνονται. Χρειάζονται περίπου 40 λεπτά για να τις βάλουμε γιατί τοποθετούνται μία μία, οπότε πρέπει να έχετε λίγο υπομονή.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Κρατάνε άψογα περίπου ένα μήνα, αλλά για τους δύο επόμενους, τις συντηρούμε προσθέτοντας τις τρίχες που έχουν φύγει. Οι βλεφαρίδες, όπως και τα μαλλιά, ανά δυόμιση μήνες πέφτουν, ανανεώνονται και βγαίνουν καινούριες, οπότε πέφτοντας η φυσική πέφτει και αυτή που είναι κολλημένη πάνω.

Πως επιλέγουμε το μέγεθος και το χρώμα;
Τα μεγέθη της ψεύτικης βλεφαρίδας είναι τρία: το μικρό, το μεσαίο και το μεγάλο. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε και τα τρία μεγέθη. Συνήθως στην κόρη του ματιού χρησιμοποιούμε τις μικρές, μετά τις μεγάλες και για τις τρεις τελευταίες χρησιμοποιούμε το μεσαίο γιατί όταν κλείνει το μάτι δεν πρέπει στην ακρούλα να βαραίνει. Με λίγα λόγια δημιουργούμε κάτι σαν βεντάλια. Το χρώμα συνήθως είναι μαύρο, όχι πολύ έντονο, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με τις φυσικές μας τρίχες. Μετά μπορούμε να βάλουμε και μάσκαρα, αλλά δεν είναι απαραίτητη.

Πως ξεβαφόμαστε;
Δεν μπορούμε να κάνουμε ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώντας προϊόν που βασίζεται στο λάδι καθώς επηρρεάζει την σιλικόνη. Χρησιμοποιούμε μόνο γαλάκτωμα. Επίσης, αποφεύγουμε να πλύνουμε το πρόσωπό μας με πολύ καυτό νερό γιατί η ζέστη επηρρεάζει την σιλικόνη που είναι ευαίσθητη στην θερμοκρασία.

Αφαιρούνται εύκολα;
Μπορούν να αφαιρεθούν αμέσως με ένα ειδικό διάλυμα το οποίο είναι εντελώς ακίνδυνο για τα μάτια και διαλύει στη στιγμή την σιλικόνη.

Φαίνονται φυσικές;
Φαίνονται τελείως φυσικές, δεν τις νιώθεις καθόλου, δεν υπάρχει κανένα βάρος στα μάτια σου, τόσο πολύ που ξεχνάς ότι έχεις βάλει κάτι ψεύτικο πάνω σου.

Τιμή
Η τιμή ξεκινάει περίπου από 60 ευρώ και φτάνει μέχρι 120 ευρώ.