Αρχική Exclude Σκαραμαγκάς-τροχαίο: 85χρονος ο οδηγός που πήγαινε ανάποδα στη Λ. Αθηνών – Τρεις...

Σκαραμαγκάς-τροχαίο: 85χρονος ο οδηγός που πήγαινε ανάποδα στη Λ. Αθηνών – Τρεις τραυματίες

85χρονος

Τον πανικό σκόρπισε ένας 85χρονος οδηγός το μεσημέρι. Οδηγούσε επί σειρά χιλιομέτρων το αυτοκίνητό του στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, με κατεύθυνση την Αθήνα.

Προκάλεσε δύο διαδοχικά τροχαία ατυχήματα την Ελευσίνα και την Χαλυβουργική. Στην τελευταία σύγκρουση, ακινητοποιήθηκε το όχημα του. (Δείτε το βίντεο με την πορεία του ΕΔΩ).

Ο απολογισμός της απίστευτης οδηγικής συμπεριφοράς που έδειξε ο 85χρονος οδηγός ήταν τρεις τραυματίες οδηγοί, ευτυχώς όχι σοβαρά, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος.

Αρχικά συγκρούστηκε ελαφρά με νομίμως κινούμενο όχημα στο 24ο χλμ. στο ύψος της Ελευσίνας. Μάλιστα, ο υπερήλικος συνέχισε σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με σφοδρότητα με άλλο αυτοκίνητο που επίσης κινείτο νόμιμα, στο 20ο χλμ. στο ύψος της Χαλυβουργικής. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα.

Οι τραυματίες οδηγοί συμπεριλαμβανομένου του υπαίτιου οδηγού μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία ενώ έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, διενεργείται από το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας.