Αρχική OUR VIEW Έργα υποδομής για ποιότητα ζωής

Έργα υποδομής για ποιότητα ζωής

Σε ακατάπαυστους ρυθμούς συνεχίζονται τα τεχνικά έργα στην Αγία Βαρβάρα από την διοίκηση του Γιώργου Καπλάνη.

Στόχος του Δήμου είναι μέσα στο καλοκαίρι να έχουν ολοκληρωθεί μία σειρά έργων που ξεκίνησαν από τα μέσα Μαΐου και θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της πόλης προς το καλύτερο τόσο για τους κατοίκους της περιοχής, όσο και για τους επισκέπτες.

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι η πεζοδρόμηση της οδού Κρήνης. Το έργο ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα και όταν ολοκληρωθεί, λογικά μέχρι τον Αύγουστο, θα συμβάλλει λειτουργικά και αισθητικά στην ποιοτική άνοδο της Αγίας Βαρβάρας.

O Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης

Η City View συνάντησε τον Γιώργο Καπλάνη κατά τον επιτόπιο έλεγχο που έκανε για την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου και μας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στον τεχνικό σχεδιασμό μας περιλαμβάνονται έργα για την πόλη μας μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Η ανανέωση του ασφαλτοτάπητα, η οδοποιία, οι πεζοδρομήσεις  που βλέπετε να γίνονται και θα συνεχιστούν είναι παρεμβάσεις μεσαίας κλίμακας που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της πόλης μας, τόσο τοπικά μέσα στις γειτονιές, όσο και ευρύτερα στη συνολική της εικόνα».

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την οδό Κρήνης πριν την έναρξη των έργων, αλλά και μετά την διάνοιξη του δρόμου, που εντός του επόμενου διαστήματος θα μετατραπεί σε πεζόδρομο από το ύψος της οδού Αγίας Βαρβάρας έως την 28η Οκτωβρίου. Το έργο εκτελείται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν τα έργα τοποθέτησης ασφαλτοτάπητα σε τμήματα των οδών Στέφανου Σαράφη, Παπαφλέσσα, Κατσαρού, Βύρωνος, Ερυμάνθου, Δωδεκανήσου, Χίου, Π. Π. Γερμανού, Αθ. Διάκου, Μεσολογγίου, Καραϊσκάκη, Ματσούκα, Μιαούλη, Φιλικής  Εταιρείας, Λέσβου, Σωκράτους, Υψηλάντου, Ερμού, Αθηνάς, Αριστοφάνους, Ηρακλείου, Κολοκυθά, Βουτένης, Μακρυγιάννη, Ρόδου, Μεσογείων, Κανελλοπούλου, Κισσάμου, Αλαμάνας, Ιεράπετρας και Σάμου.

Εφημερίδα City View – 4ο τεύχος
Ντ. Κούλης