Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Αγία Βαρβάρα Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή στην Αγία Βαρβάρα

Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή στην Αγία Βαρβάρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

  1. Η νέα διανομή του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD στον Δήμο μας θα γίνει την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 από τις 9:00 το πρωϊ έως τις 5:00 μμ το απόγευμα στο νέο χώρο Διανομών ΤΕΒΑ που βρίσκεται στη δ/νση Σερίφου και Γούναρη (κτίριο Δημοτικής Βιβλιοθήκης, πίσω από το παλιό ΙΚΑ). Η είσοδος του χώρου είναι από την οδό Γούναρη.
  2. Απαραίτητα για την παραλαβή είναι η κάρτα ΤΕΒΑ και η ταυτότητα του δικαιούχου. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας απαιτείται το ΑΜΚΑ. Για όσους δεν παραλαμβάνουν οι ίδιοι απαιτείται συμπληρωματικά εξουσιοδότηση.
  1. Εντός του χώρου της διανομής θα υπάρχει γραφείο υποδοχής με 4 καταστάσεις χωρισμένες ως εξής: Α – Δ              Ε – Λ            Μ – Π           Ρ – Ω   που αντιστοιχούν στο αρχικό γράμμα του επωνύμου του δικαιούχου (το όνομα στην κάρτα ΤΕΒΑ).
  1. Απαραίτητα χρειάζεται να ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΡΟΤΣΙ. Τα τρόφιμα θα δοθούν σε συσκευασμένα πακέτα 3 ειδών (ξηράς τροφής, μαναβική, νωπά). ΠΡΟΣΟΧΗ: τα προϊόντα έχουν βάρος και όγκο γι’ αυτό πρέπει να έρθουν άτομα, που να μπορούν να τα κουβαλήσουν.
  1. Λόγω συνωστισμού και υψηλού κινδύνου ατυχήματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ. Μητέρες που δεν έχουν λύση και θέλουν να έχουν μαζί τους τα παιδιά τους, φροντιστές ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ, έγκυες και άτομα με ειδικές ανάγκες ή προβλήματα υγείας θα εξυπηρετηθούν ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 3:00-5:00 το απόγευμα μόνο εφόσον έχουν τηλεφωνήσει από την προηγούμενη μέρα της διανομής στο 210 5696511 (ώρες 8:00-10:00 π.μ.). Καμία απολύτως εξαίρεση στην προτεραιότητα δεν θα γίνει κατά τη διάρκεια της διανομής.
  1. Με τη λήξη της διανομής τα προϊόντα επιστρέφουν στις αποθήκες του προμηθευτή, άρα δεν μπορεί να γίνει παραλαβή την επόμενη μέρα.
  2. Παρακαλούμε θερμά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού του Δήμου, που θα βρίσκονται εντός και πέριξ του χώρου της διανομής.

Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπες οδηγίες απευθύνεστε τη Δευτέρα στο Α΄ΚΑΠΗ (Καλαντζάκου 7) ή στους πίνακες ανακοινώσεων ΤΕΒΑ που βρίσκονται στο Α΄ΚΑΠΗ, Γ΄ΚΑΠΗ και ΚΕΦΑ.