Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Εν ψυχρώ δολοφονία συνταξιούχου αστυνομικού στην Παλλήνη

Εν ψυχρώ δολοφονία συνταξιούχου αστυνομικού στην Παλλήνη

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα έξω από ταβέρνα στην περιοχή της Παλλήνης.  Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα 57χρονο Έλληνα.

H ενέδρα θανάτου για τον 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό  έγινε λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα και ενώ στην ταβέρνα της οδού Αιόλου στην Παλλήνη υπήρχε αρκετός κόσμος. Οι δυο δολοφόνοι, φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον συνταξιούχο αστυνομικό και είχαν στήσει καρτέρι περιμένοντας να σηκωθεί και να πλησιάσει στο αυτοκίνητό του.

Οι θαμώνες άκουσαν πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος τραυματίστηκε και προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο εσωτερικό της ταβέρνας. Οι δράστες τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον πυροβολούν και τελικά πέτυχαν τον σκοπό τους.

Οι δολοφόνοι με γρήγορες κινήσεις απομακρύνθηκαν από την ταβέρνα και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πριν ειδοποιηθεί και φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον 57χ ρονο στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το θύμα ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα είχε υπηρετήσει και στην ΕΚΑΜ. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα όλα τα ενδεχόμενα. Το «χτύπημα» οδηγεί είτε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, είτε σε προσωπικές διαφορές.