Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Εμφύλιος στο Ίλιον: Έδωσε την ταράτσα του για κεραία κινητής τηλεφωνίας –...

Εμφύλιος στο Ίλιον: Έδωσε την ταράτσα του για κεραία κινητής τηλεφωνίας – Του έκαψαν το ΙΧ (Photos)

Ίλιον

Παρανάλωμα του πυρός έγινε αυτοκίνητο στο Ίλιον, επί της οδού Λ. Κατσώνη, ο ιδιοκτήτης του οποίου συμφώνησε να εγκαταστήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του σπιτιού του.

Οι κάμερες της οικίας «συνέλαβαν» το δράστη τη στιγμή που επιχειρούσε να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο. Η ενέργεια καταγράφηκε και από τις κάμερες που βρίσκονται στα διπλανά σπίτια. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του doxthi.gr, γονείς του σχολείου στο οποίο φοιτά η ανήλικη κόρη της οικογένειας, σημείωσαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το χάρτη στο οποίο βρίσκεται το σπίτι.

Λίγες ώρες αργότερα είχε προγραμματιστεί ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή από τη δημοτική παράταξη Ασυμβίβαστο Ίλιον, η οποία δυναμιτίστηκε.

Το γεγονός καταδίκασε ως προβοκάτσια, με ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της παράταξης Πάνος Κουτσιανάς, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το Ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ, με την ίδια κατηγορηματικότητα που στέκεται δίπλα και αλληλέγγυα σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα των δημοτών του Ιλίου, καταδικάζει κάθε ενέργεια που θυμίζει νύχτα, μαφία και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αγώνες των κατοίκων, για να έχουν αποτέλεσμα, πρέπει να είναι μαζικοί, δημόσιοι, καθαροί. Μόνο τότε η πολιτεία και ο δήμος πιέζονται και αναγκάζονται να παίρνουν τα αναγκαία μέτρα και τις σωστές αποφάσεις για τους πολίτες».

Μαύρες σημαίες στη γειτονιά

Πηγή: ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ