Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Ελευσίνα Ελευσίνα: Πρόσκληση συμμετοχής στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2019

Ελευσίνα: Πρόσκληση συμμετοχής στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2019

Ελευσίνα: Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας κατά την περίοδο των εορτών διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό, με τίτλο «Χριστούγεννα σαν παραμύθι», θα απαρτίζεται από λυόμενους οικίσκους, εκ των οποίων ένας θα παραχωρηθεί στους πολιτιστικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς για φιλανθρωπικές δράσεις. Στον ανωτέρω χώρο θα φιλοξενηθεί σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων, δράσεων, όπως επίσης και συναυλίες, με επίκεντρο τα παιδιά.

O πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να συμμετάσχει περισσότερος κόσμος στους φετινούς εορτασμούς.

Παρακαλείστε όπως καταθέσετε τις ακριβείς σας προτάσεις, με φιλανθρωπικό πάντοτε στόχο και συμβατό χριστουγεννιάτικο θέμα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (4/11/2019 έως και 11/11/2019), προκειμένου να καταρτιστεί το συνολικό πρόγραμμα του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Η παραχώρηση οικίσκου, όπως επίσης και η πρόταση διενέργειας δράσεων, απαιτεί την υποβολή της σχετικής αίτησης με την φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου ή ηλεκτρονικά (kede@elefsina.gr) η οποία θα πρέπει να εμπεριέχει περιγραφή του φιλανθρωπικού στόχου και ακολούθως να πρωτοκολληθεί στα γραφεία της ΚΕΔΕ.